SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sızma Yok, Yerleştirme Var"

0
Güncellendi - 2016-08-01 17:46:04
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Cemaat, FETÖ devlete sızdı deniliyor.  Sızma yok, bu yapı devlete yerleştirildi.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, beraberinde il başkanı Enver Kiraz, ilçe başkanı Kenan Erdem ve parti yöneticileriyle birlikte Doğanşehir İlçesi’nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

MALATYA’NIN SORUNLARINI BENDEN BAŞKA GÜNDEME GETİREN YOK

Eskiköy’de mahalle sakinleriyle buluşan Ağbaba gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. AKP’nin  5 milletvekiliyle çalıştığını, kendisinin tek başına çalıştığını belirten Ağbaba, “Bir sonraki seçimlerde milletvekili sayımızı artırmak istiyoruz” dedi. Ağbaba, “Genel Başkan yardımcılığı görevini yürütüyorum ama Malatya’yı da ihmal etmemeye çalışıyorum. Örgütümüzle il ve ilçe başkanlarımızla beraber Malatya’nın tüm sorunlarını  takip ediyoruz. Mecliste Malatya konuşuluyorsa bizim sayemizde konuşuluyor.  Malatya’nın sorunlarını, çözüm önerilerini, kayısıyı, yolu, suyu ben gündeme getiriyorum.” İfadelerini kullandı.

HİÇ BİR UYARIMIZ DİKKATE ALINMADI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, ülke gündemiyle ilgili de açıklamalarda bulunarak “2 hafta önce bir darbe girişimi yaşandı. Cemaat, FETÖ devlete sızdı deniliyor.  Sızma yok, bu yapı devlete yerleştirildi. Bu yapı devlete yerleştirilirken, laik, demokratik cumhuriyete bağlı insanlar ya devlete alınmadı yada görevlerinden uzaklaştırıldı. Darbe girişiminde bulunan askerler başka ülkenin askerleri değil. Türkiye’nin  askerleri. Böyle yetiştirildiler. Devleti teslim aldılar. Cemaat üyeleri devletin her kurumuna yerleştirilirken, liyakati olan,eğitimi olan ama bu yapıda olmayan insanlar devlete sokulmadı.Bu konuda hiçbir uyarımız dikkate alınmadı.”şeklinde konuştu.

DARBE GİRİŞİMİ LAİKLİĞİN ÖNEMİNİ GÖSTERDİ

Darbe girişiminin Türkiye’yi 3. sınıf Afrika ülkelerine benzettiğini  kaydeden Ağbaba,           “ Darbeye karşı dört siyasi parti bir araya gelerek ortak tavır koydu. Eğer bir cemaat Türkiye’ye karşı çıkıyorsa, bu laiklik ilkesinin göz ardı edildiğinin göstergesidir. Darbe girişimi hepimize bir kez daha laikliğin önemini gösterdi. Geçmişte bizim karşı çıktığımız yasalar tekrar gözden geçirilmelidir. Eğitimi yok eden, eğitimin kalitesini düşüren 4+4+4 muhalefet ile görüşülerek tekrar revize edilmelidir.”dedi.

Bülten

Panot01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yusuf (7 yıl önce)
    sayın vekile saygılarımla:askeri yapılanmaları ak partiden önce özal ve ecevit dönemlerinde güçlenmişti.o zamanki laiksel uygulamalar FETÖ nün önünü kesmeye yaramamış aksine güçlendirmiştir. sayın editör vekilimize saygılarımızı da sunduk artık yayınlarsınız,öptüm
    0
    0
    Yanıtla