SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ŞKÖ'de Bilgi Yarışması Düzenlendi

0
Güncellendi - 2016-05-14 21:15:24
ŞKÖ'de Bilgi Yarışması Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Okul Aile Birliği Başkanı Medine Bükte, 18 Nisan 2016 günü başlayan ve yaklaşık 1 ay süren bilgi yarışmasında 9. sınıf öğrencilerinin yarıştığını belirtti. Bükte açıklamasında “Her şubeden 3 öğrenci seçilerek yarışmada sınıflarını temsil edecek öğrenciler belirlendi. Öğrencilerimiz Fizik, Kimya, Matematik, Biyoloji, Edebiyat, Dil-Anlatım, Tarih, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri ile genel kültür konularından toplam 20 soru soruldu. Yarışma sonunda İsmail Doğan, Ramazan Özbek, Tarık Orhan ve Semih Mert Ellek’den oluşan 9/A sınıfı öğrencileri 1. oldu” dedi.

Yarışmada finalde yarışan öğrenciler tablet bilgisayar ve hediye çeki ile ödüllendirildi. Yarışma sonunda öğrenciler aileleri ve öğretmenleri ile birlikte poz verdiler.

Okul Aile Birliği Başkanı Bükte, etkinliği düzenleyen okul idaresine teşekkür ederek “Müdürümüz Sayın Fevzi Alpay’ın öncülüğünde yarışmada Müdür Yardımcısı Fikret Nurettin Kapudere ile öğretmenlerimiz Mehmet Nuri Bitane, Tülin Şahin, Ahmet Murat Ergen, Seda Bulut ve Serap Girgin’in özverisi, organizasyonu ve titizliği sayesinde güzel ve heyecanlı bir yarışma düzenledik. Yarışma öğrenci velilerimiz ile öğretmenlerimizin de katılımıyla daha çekişmeli ve heyecanlı bir hal aldı. Sınıfın diğer öğrencileri yarışmacı arkadaşlarına destek verdiler. 1 ay boyunca okulumuzda güzel bir etkinlik oldu; öğrenci, veli ve öğretmenler kaynaşma fırsatı buldular. Yarışmayı kazanan 9/A sınıfı öğrencilerini kutluyoruz ancak diğer öğrencilerimiz de üzülmesinler. Onlarda güzel yarışma çıkardılar. Sonuçta kazanan bir sınıf olacaktı ” dedi.

Bülten

a8

a7

a91

a9

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız