SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ŞKÖ'nün Projesi de Birinci

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Proje Tabanlı Beceri Yarışması Van Bölge Finali' sonucunda Ankara'ya gidecek projeler belli oldu.

Başarılı olan projeler için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda ödül töreni düzenlendi. Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Proje İl Koordinatörü Gıyasettin Subay; eğitimin, bilgi ve nezaketin birleştiği bir anlayışla verilmesi ve eğitim kurumların her şeyden önce sevgi üretmesi gerektiğini vurguladı. Subay, "Sizleri güzel Van'ımızda ağırlamaktan gurur duyduk ve çok mutlu olduk. Eğer ki, hizmetimizde bir kusurumuz olmuşsa hoşgörünüze sığınıyoruz. Ben başından beri proje organizasyonunda desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra yarışma gruplarını temsilen bir konuşma yapan Hakkari Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Sıtkı Zerek ise, bu yarışmada asıl amacın öğrencilerin bir şeyler üretmesi olduğunu belirterek, "Bu nedenle tüm yarışmacılar birinciliği hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Yapılan yarışmalarda turizm hizmetleri grubunda 'Kayısı Çubukları' adlı projeyle Malatya Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, tasarım ve uygulama hizmetleri grubunda 'Babamın Delikli Taşı' adlı projeyle Şırnak İdil Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, üretim ve teknoloji hizmetleri grubunda 'Noner' adlı projeyle Malatya Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci oldular. Bilgi ve üretim hizmetleri grubunda 'Yokla-Tık' adlı projeyle Bitlis-Hizan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, sağlık hizmetleri grubunda ateş kaydı ve hasta takibini içeren'Holtherm' adlı projeyle yine Malatya Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci oldu.

Van Vali Yardımcısı Hüseyin Demirbaş, dereceye giren tüm okullara birer plaket verdi.

FOTO: Malatya'daki yarışmanın arşiv görüntüsü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız