SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Slogan Atmaya Başlayınca..

A- A+ PAYLAŞ

Ellerindeki afişler nedeniyle şüphelenilen 2’si bayan 3 kişiye polis müdahale etti. Bu kişilere vatandaş da tepki gösterince, gözaltına alındıkları ve mahkemece tutuklandıkları bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; olay dün saat 11.30 sıralarında Çavuşoğlu Mahallesi Kilise önünde meydana geldi. Polis tarafından durumlarından şüphelenilerek durdurulan Mazgirt doğumlu 21 yaşındaki N.H. ve Elazığ doğumlu 24 yaşındaki S.Y. adlı bayanlar ile Elbistan doğumlu 18 yaşındaki A.Y. adlı şahısta, Ankara 7. Sulh Ceza Mahkemesi’nce toplatma kararı verilen afişler bulundu. Temel Haklar ve Özgürlükler Derneği’ne ait olduğu öğrenilen afişlerle ilgili olarak 3 kişiye ayrı ayrı Kabahatler Kanunu gereği para cezası uygulanmak istendiği, bu kişilerin karşı koyup tutanak tanzim ettirmek ve afişleri vermek istemedikleri, polise fiili mukavemette bulundukları, hakaret edip slogan atmaya başladıkları, bunun üzerine çevredeki vatandaşların şahıslara tepki göstererek üzerlerine yürüdükleri, bu nedenle 3 kişinin gözaltına alındıkları bildirildi.

“İzinsiz Afiş Asmak, Görevli Memura Mukavemet, Görevini Engellemek ve Hakarette Bulunmak” suçlamasıyla adliyeye verilen 3 zanlı tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız