SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Slogan 'Soran Olursa Okuldayız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:54:36
Slogan 'Soran Olursa Okuldayız'
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul başta olmak üzere batı illerindeki Malatyalı bir grup futbolseverin oluşturduğu "Beyfendiler Taraftar Grubu" tarafından, önceden belirledikleri okullara kırtasiye ve kitap yardımı yapılacağı bildirildi.

Malatyaspor ve Yeni Malatyaspor taraftarlarının oluşturduğu grubun, "Soran Olursa Okuldayız" adını verdikleri projeyle ilgili olarak kuruculardan Onur Yıldız ve Engin Şavata bir açıklama yaptılar ve "Malatyaspor tribünü kardeşliktir, yardımlaşmadır, dayanışmadır. Bizler de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yaparak, önceden belirlediğimiz bir ilkokula kırtasiye yardımı yapmayı hedefliyoruz. Bu hedefimize ulaştığımız takdirde, sırada bekleyen iki okulumuz daha var. Onlara da yardım edeceğiz. Destek olacak arkadaşlardan ricamız, grup olarak maddi yardım kabul etmiyoruz. Bunun yerine kullanılmamış çanta, kalem, defter, kitap vs. malzemeleri bize ulaştırabilirler. Bize destek verecek herkese şimdiden teşekkür ederiz."dediler.

Kampanyaya katkı sağlamak isteyenlerin, gruba "beyfendiler44@gmail.com" e-posta adresinden ulaşabilecekleri belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız