SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Slogan Yarışması Ödül Töreni

0
Güncellendi - 2017-06-07 23:31:39
Slogan Yarışması Ödül Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen ‘45 Karakterde En İyi Çevre Sloganı’ yarışmasının ödül töreni yapıldı. Törende, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Battalgazi Belediyesi tarafından 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen ‘45 Karakterde En İyi Çevre Sloganı’ yarışmasının ödül töreni, Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı yanında kurulan sahne alanında gerçekleştirildi. Ödül törenine, Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Nevzat Aslan, Mustafa Sayın, Abdulvahap Şerefhanlı, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Serkan Hangün, TEMA Malatya İl Temsilcisi Doç. Dr. Didem Gökçe, Ziraat Mühendisi Fevzi Çiçek, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yarışmada, ‘Ya Temiz Çevre Ya Hasta Çevre’ sloganı ile TOKİ İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Berat Gülseven birinci olurken, ‘Korunan Çevre Kir Tutmaz’ sloganı ile Begüm Kartal İlkokulu Öğrencisi Irmak Boyraz ikinci ve ‘Sıradan Olma Temiz Ol’ sloganı ile Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi öğrencisi Buğra Çiftlikçi üçüncü oldu. Yarışmanın ödüllerinin verildiği törende, TOKİ İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Berat Gülseven’e Cumhuriyet altını, Begüm Kartal İlkokulu Öğrencisi Irmak Boyraz’a yarım altın ve Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi öğrencisi Buğra Çiftlikçi’ye ise çeyrek altın verildi.

Öğrencilerin ödüllerini, programa katılan protokol üyeleri verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız