SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SMMMO Genel Kurulu Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:43:24
SMMMO Genel Kurulu Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (MSMMMO) 21. Olağan Genel Kurul Toplantısını yapıyor. İki gün sürecek genel kurulun Pazar günkü bölümünde seçimler yapılacak.

Ramada Plaza Altın Kayısı Otel’de gerçekleştirilen genel kurul toplantısında divan kuruluna aday listeleri verilirken, yönetim kurulu çalışma raporu, denetleme kurulu raporu ve kesin hesap raporu oylandı.

Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt, “Geride bıraktığımız faaliyet döneminde TÜRMOB öncülüğünde başta yeni anayasa çalışmaları olmak üzere sosyal sorumlulukla farklı platformlarda sizler adına yer aldık” dedi.

Bozkurt, Yeni Türk Ticaret Kanunu ile ilgili yapılan tüm çalışmalara etkin destek verdiklerini kaydederek, “Ülkemizde arzulanan istikrar ve huzur ortamının sağlanması için öncelikle ekonominin olması gerekmektedir. Asla unutulmamalıdır ki, gerçek demokrasi ancak ve ancak ekonomik özgürlüğüne kavuşmuş ve ekonomik sorunlarını çözmüş ülkelerde uygulanır” ifadesini kullandı.

TÜRMOB Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Bahadır Altaş ise, “Geride bıraktığımız son 3 yıllık dönemde TÜRMOB olarak çok yoğun bir tempoyla çalıştık. Özellikle Yeni Türk Ticaret Kanunu mesleğimiz açısından üçüncü dönüm noktası olarak önümüze geldi” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından divana adaylıklarını ileten adayların listeleri okundu. Oda başkanlığına şu ana kadar mevcut başkan Ramazan Bozkurt tarafından verilen Güven ve İstikrar Grubu ile Nuh Boyraz tarafından verilen Değişim Grubu’nun aday olduğu kaydedildi.

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçiminde oylamanın Pazar günü 09.00’da  başlayacağı ve 17.00'ye kadar süreceği bildirildi. Odanın Eski Halep Caddesi 1. Ara Sokak Nur Apartmanı Kat 1'deki merkezinde yapılacak seçimlerde 404 üye oy kullanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız