SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SMMMO Seçimine İtiraza Red

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:46:40
SMMMO Seçimine İtiraza Red
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın (SMMMO) geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçimlerinde, yönetim kurulu için mevcut başkan Ramazan Bozkurt başkanlığındaki listenin 1 oyla çoğunluğu elde etmesinin ardından, 5 kişilik yönetime 2 isim sokan Nuh Boyraz grubunun Seçim Kurulu'na yaptığı itirazın reddedildiği, seçim sonuçlarının kesinleştiği bildirildi.

SMMMO'nun seçiminde, "siyaset üstü bir anlayışla" listesini oluşturan mevcut başkan Bozkurt başkanlığındaki "Güven ve İstikrar Grubu" ile Nuh Boyraz başkanlığındaki "Değişim Grubu" yönetim için aday olmuşlardı. Yapılan oylamada, geçerli oylardan 154'ünü Bozkurt, 153'ünü ise Boyraz listesi elde etmişti. Nispi temsil sistemine göre yapılan seçimin bu sonucuyla, Bozkurt grubu yönetime 3 isim, Boyraz grubu ise 2 isim sokmuştu. Odanın Denetim, Disiplin Kurulları ile Üst Birlik Temsilcileri için de oylama yapılmış, her iki gruptan isimler seçilmişlerdi.

Yönetimde 1 oyla çoğunluğu kaybeden Boyraz grubu, 154-153 sonuçlanan yönetim kurulu ile 154- 152 sonuçlanan denetim kurulu sonuçlarına İl Seçim Kurulu nezdinde itiraz etti. Salı günü yapılan itirazı görüşen Seçim Kurulu, itirazı yerinde görmeyerek reddetti ve seçim sonuçları kesinleşti.

SMMMO'daki seçimde iki grubun aldığı oylar şöyle:

Yönetim Kurulu: 154 Güven ve İstikrar Grubu, 153 Değişim Grubu,

Denetim Kurulu: 154 Güven ve İstikrar Grubu, 152 Değişim Grubu,

Disiplin Kurulu: 149 Güven ve İstikrar Grubu, 157 Değişim Grubu

Üst Birlik Temsilcileri: 162 Güven ve İstikrar Grubu, 147 Değişim Grubu.

SMMMO'da yönetim, denetim, disiplin kurulları ile üst birlik temsilcileri listeleri şöyle oluştu:

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER; Ramazan Bozkurt, Nuh Boyraz,Serdar Böke, Alp Utku Yiğitvar, Halil Gül

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER; Osman Şaşa, Mehmet Sevilmiş, Yusuf Bulam, Damla Yandım Ata, Gülten Yaman

DENETLEME KURULU ASIL ÜYELER; Aysun Kara, Erkan Karatekin, Abdulvahap Hakan Aslangiray

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER; Hasan Yılmaz

DİSİPLİN KURULU ASIL ÜYELER; Kasım Altunkaya, Abdurrahman Çetin Ülger, Nurullah Erdoğanlı, Veli Doğan, İsmail Bozat

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER; Korkut Akkoyun, Namık Çetinkaya, Murat Yiğit

ÜST BİRLİK TEMSİLCİLERİ ASIL ÜYELER; Mustafa Bahadır Altaş, Nuh Boyraz, Erkan Onel Mustafa Karaman, Ramazan Bozkurt, Hasan Behçet, Naci Özer, Vahap Gür

ÜST BİRLİK TEMSİLCİLERİ YEDEK ÜYELER; Cafer Canbay, Fuat Soylu, Mustafa Sefa Akbay, Turgut Yıldırım, Enver Aziz Yılmaz, Selahattin Aşkın, Yusuf Ziya Gültekin, Hasan Özdoğan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız