SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SMMMO Seçimini Yaptı:2+2+1

0
Güncellendi - 2016-06-03 02:50:38
SMMMO Seçimini Yaptı:2+2+1
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’nın, 3 ayrı listenin yarıştığı seçimi gerçekleştirildi.  Nispi temsil sisteminin uygulandığı oda seçiminde 5 üyeli yönetim kuruluna 2 listeden 2’şer, 1 listeden ise 1 üye seçildi.

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın genel kurulu odanın binasında yapıldı. Seçime Erhan Korkmaz başkanlığındaki Güven ve İstikrar Grubu, Serdar Böke’nin başkanlığındaki Mesleki Vizyon Grubu ve Nuh Boyraz başkanlığındaki Değişim Grubu listeleri girdi.

Seçim sonucundaki oy dağılımında Yönetim Kurulu oylamasında Güven ve İstikrar Grubu 91,  Mesleki Vizyon Grubu 114 ve Değişim Grubu ise 155 oy aldı. Denetim Kurulu oy dağılımında Güven ve İstikrar Grubu 93, Mesleki Vizyon Grubu 109 ve Değişim Grubu ise 138 oy aldı. Disiplin Kurulu oy dağılımında Güven ve İstikrar Grubu 97, Mesleki Vizyon Grubu 106 ve Değişim Grubu ise 141 oy aldı. Birlik Genel Kurulu için de oy dağılımı şu şekilde oluştu; Güven ve İstikrar Grubu 98, Mesleki Vizyon Grubu 108 ve Değişim Grubu ise 156 oy.

Nispi temsil sisteminin uygulandığı oda seçiminde Yönetim Kuruluna Değişim Grubu’ndan Nuh Boyraz ve Mustafa Gümüşboğa,  Mesleki Vizyon Grubu’ndan Serdar Böke ve Ceyhun İsa Işıklı, Güven ve İstikrar Grubundan Erhan Korkmaz seçildiler. Yönetim Kurulu’na seçilen isimler mazbatalarını aldıktan sonra kendi arasında toplanarak oda başkanını ve oda genel sekreterini seçecek.

Oda’nın Denetleme Kurulu’na Değişim Grubu’ndan Mehmet Akif Altunkaya,  Mesleki Vizyon Grubu’ndan A. Hakan Aslangiray ve Güven ve İstikrar Grubundan Naci Özer seçilirken,  Oda’nın Disiplin Kurulu’na ise Değişim Grubu’ndan Selahaddin Aşkın ve Ramazan Şerif Turgut, Mesleki Vizyon Grubu’ndan A. Çetin Ülger ve Demet Keleş, Güven ve İstikrar Grubundan da Korkut Akkoyun seçildiler.

Oda’nın Birlik Genel Kurul üyeliklerine ise Değişim Grubu’ndan Nuh Boyraz, Mahmut Üner Özer, Mustafa Karaman ve İsmail Bozat, Mesleki Vizyon Grubu’ndan Serdar Böke, Ramazan Bozkurt ve Kemal Emir,  Güven ve İstikrar Grubundan da Erhan Korkmaz ve Mehmet Sevilmiş seçildiler.

Seçim sonucunda liste başlarındaki Erhan Korkmaz, Nuh Boyraz ve Serdar Böke oda üyelerine birlikte teşekkür ederek, bir birlerini tebrik ettiler.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

smmmo1

smmmo

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız