SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SMMMO'da Başabaş Seçim

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:44:10
SMMMO'da Başabaş Seçim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'nın seçimi yapıldı. Önceki başkan Ramazan Bozkurt başkanlığında olan ve "siyaset üstü" bir anlayışla listesini oluşturan "Güven ve İstikrar Grubu", aynı zamanda AKP'nin il yönetim kurulu üyesi olan Nuh Boyraz başkanlığındaki "Değişim Grubu"na karşı 154- 153'lük üstünlük sağlayarak, yönetim kurulunda 3-2'lik çoğunluğu elde etti.

Odanın Eski Halep Caddesi Nur Apartmanı'ndaki merkezinde yapılan seçimlerde, 09.00- 17.00 saatleri arasında oy kullanıldı. Oylamanın ardından yapılan sayım sonucu, her iki grubun listesine 154'er oy çıktı. Ancak, Nuh Boyraz tarafından yapılan itiraz üzerine, oylar tekrar sayıldı ve itiraz sahibi Boyraz'ın listesine verilmiş bir oy geçersiz sayılınca, durum 154-153 oldu.

Nisbi temsil sistemine göre gerçekleştirilen seçimde, her iki grup da yönetim, denetim, disiplin kurul üyelikleri ile Üst Kurul delegeliği kazandılar. Ramazan Bozkurt başkanlığındaki listeden yönetime 3 isim girerken, Boyraz grubu da yönetime 2 isim soktu.

Oylama sonucu, Malatya SMMMO'nun yönetim, denetim ve disiplin kurulları ile Üst Kurul Delegeliklerine, her iki gruptan giren isimler şöyle:

Ramazan Bozkurt başkanlığındaki İstikrar ve Güven Grubu'ndan seçilenler:

YÖNETİM KURULU: Ramazan Bozkurt, Serdar Böke, Halil Gök,

DENETİM KURULU: Aysun Kara, Abdulvahap Hakan Aslangiray,

DİSİPLİN KURULU: Abdurrahman Çetin Ülger, Veli Doğan,

ÜST BİRLİK: Mustafa Bahadır Altaş, Erkan Onel, Ramazan Bozkurt, Naci Özer,Cafer Canbay

Nuh Poyraz başkanlığındaki Değişim Grubu'ndan seçilenler:

YÖNETİM KURULU: Nuh Poyraz, Alp Utku Yiğitvar, 

DENETİM KURULU: Erkan Karatekin,

DİSİPLİN KURULU: Kasım Altunkaya, Nurullah Erdoğanlı, İsmail Bozat,

ÜST BİRLİK: Nuh Boyraz, Mustafa Karaman, Hasan Behçet, 

SMMMO seçimlerine gidilirken,  "AKP'nin listesi" denilerek propagandası yapılan "Değişim Grubu"nun başkan adayı olan, 1 oy az alınca çoğunluğu sağlayamadan yönetime giren Nuh Boyraz'ın AKP'nin il yönetim kurulu asıl, bu gruptan yönetime giren ikinci isim Alp Utku Yiğit'in ise AKP'nin il yönetim kurulu yedek üyesi oldukları öğrenildi. Yine Boyraz'ın listesinden Üst Birlik delegesi olan Mustafa Karaman da, AKP'den Malatya Belediye Meclis üyesi olarak görev yapıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız