SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SMS'le Tebligat

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurumu (PFDK), Uyuşmazlık ve Çözüm Kurulu (UÇK) ile Tahkim Kurulu kararlarını bundan böyle kulüplere SMS ve e- posta ile gönderecek.

Konuya ilişkin olarak federasyonun resmi sitesinde yeralan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde bulunan PFDK, UÇK ve Tahkim Kurulu'nun aldığı kararların özetleri artık kulüplere SMS ve e-posta yoluyla da bildirilecek.

Kurulların aldığı kararlar, ilgili kulübün TFF ile paylaştığı kurumsal cep telefonu numarasına kısa mesaj (SMS) olarak gideceği gibi yine kulübün bildirmiş olduğu kurumsal e-posta adresine de e-posta olarak gönderilecek.

Resmi tebligat yerine geçmeyecek olan bu uygulama ile futbol ailesinin önemli paydaşı olan kulüplerin eksiksiz ve anında bilgilendirilmesi hedefleniyor

Bunun yanı sıra UÇK-Uyuşmazlık ve Çözüm Kurulu'nun da aldığı kararlar, PFDK ve Tahkim Kurulu'nda uygulandığı gibi düzenli olarak internet sitesinden duyurularak kamuoyu ve kulüpler ile paylaşılacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız