SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SMS'ler Kutsi'ye

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ya okul kazandırma çabasında olan protokol üyeleri, SMS'leri ile destek verdiler.

Yeşiltepe Gazi Mahallesi'nde 91 bin dev öğrenci Altın Adamlar Ana Okulu temel atma töreninde protokoldeki Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, SMS'de adeta yarıştılar.

Show TV'de pazartesi akşamları yayınlanan "Korolar çarpışıyor" adlı programda Malatya ve Mardin'in 22 Haziran pazartesi günü finalde yarışacak olmaları ve birinci gelecek ile ise ilköğretim okulu yapılacak olması nedeniyle Malatyalılar yoğun olarak SMS gönderiyor.

ANA OKULU TEMELİ..
Bu arada Malatya'da işadamlarının katkılarıyla yapılacak olan 91 bin dev öğrenci Altın Adamlar Ana Okulu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yeşiltepe Gazi Mahallesi'nde yaptırılacak olan Altın Adamlar Ana Okulu'nun temel atma törenine, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, bazı mesleki teşekkül ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya'da okul öncesi eğitim yüzdesinin 42'lere yükseldiğini, yapılacak yeni ana okullarıyla bu yüzdenin daha da yükseleceğini söyledi.

Malatya milletvekili Öznur Çalık ise konuşmasında, eğitimin önemi anlatıp, okul öncesi eğitiminde okullaşma oranının git gide yükseldiğini dile getirdi. İktidarlarının eğitime önem verdiğine parmak basan milletvekili Çalık, eğitilmiş toplumun her yönüyle hem kendisine, hem de ülkeye daha çok yararlı olduğuna dikkat çekti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da okullarla ilgili bilgi aktardı.

Malatya Valiliği koordinatörlüğünde 91 bin dev öğrenci proje kurulu tarafından darphanede bastırılan altınların satılması sonucu elde edilen gelirle yapılacak olan 91 bin dev öğrenci Altın Adamlar Ana Okulu'nun önümüzdeki öğretim yılına yetişeceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız