SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SODES'ten Halı Saha

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez Öğretmenler İlköğretim Okulu, Sosyal Destek Projesi (SODES) sayesinde halı sahaya kavuştu. Spor tesisi açılışını Vali Ulvi Saran yaptı. 

Öğretmenler İlköğretim Okulu bahçesine yapılan halı sahanın açılışında konuşan Vali Ulvi Saran, "SODES Projesi çerçevesinmde, Devlet Planlama Teşkilatı'nın (DPT) desteğiyle yaptırılan hizmletlerin bir tanesini daha hizmete açıyoruz. Sosyal Destek Projesi kapsamında pek çok alanda, eğitim, sağlık ve spor tesisi ile gençlerimizin ihtiyaç duydukları hizmetlerle ilgili birçok alanda imkanlar sağlanmaktadır"ifadelerini kullandı. 

Öğretmenler İlköğretim Okulu Müdürü Nevzat Yıldırım ise, SODES kapsamında 55 bin TL para alındığını, bunun 24 bin TL'si ile spor tesisi, kalanı ile de spor malzemeleri alıp, kurslar açtıklarını belirtti. 

Açılışa, Vali Ulvi Saran, Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, öğrenci ve veliler ile öğretmenler katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız