SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SODES'ten Spor Tesisi

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında yaptırılan spor tesisi törenle hizmete açıldı. 

Merkez Hanımınçitliği beldesi Melikşah İlköğretim Okulu yanında yapılan spor tesisi açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, SODES hakkında bilgi aktardıktan sonra, "Melikşah İlköğretim Okulu yanında yapılan spor tesisi SODES Projesi çerçevesinde hizmete açıyoruz. SODES kapsamında yapılan 81 projenin 41 'i Milli Eğitim Müdürlüğü projesidir. SODES kanalıyla 3,5 milyon TL okullarımıza tesis yapılmak üzere kaynak sağlamış olduk. Hanımınçiftliği spor kompeksine kavuşmuş oldu. Okulun öğrencileri gibi, aynı zamanda mahalledeki çocuk ve gençler de yararalanacaktır" dedi. 

Bulut'un konuşmasından sonra, Hanımınçitliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri ve diğer yetkilerinin katılımıyla kurdele kesilip, etrafı çevrili halı saha şeklindeki spor tesisinin açılışı gerçekleştirildi.

Daha sonra davetliler voleybol ve basketbol oynadı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız