SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şoför Değişti, Polis Gördü!

A- A+ PAYLAŞ

Şehirgösteren mevkiinde trafik denetimi yapan polis ekibinin yakınında duran otonun sürücüsünün yanında oturan bayanla yer değiştirdiğini gören polise zorluk çıkaran 3 kişi, takviye ekip yardımıyla gözaltına alındı.

Olay, saat 23.30 sıralarında Malatya- Elazığ yolu 5. kilometrede meydana geldi. Trafik ekibinin rutin denetimleri sırasında kontrol noktasına yaklaşan 29 yaşındaki Ş.B.Ö. yönetimindeki oto, nokta yakınında durdu ve polisler, aydınlatma lambası altında duran otodaki sürücünün yanındaki bayanla yer değiştirdiğini gördü. Daha sonra olaya karışan 22 yaşındaki M.S.C. ve 30 yaşındaki K.Ç.’nin de zanlı olarak gözaltına alındığı olay, polis raporunda şöyle yeraldı:

“Saat: 23:30 sıralarında yukarıda belirtilen adreste Trafik görevlilerimizce yapılan rutin kontroller esnasında dur ikazında bulundukları 06---------- plaka sayılı oto görevlilerimizin bulunduğu nokta gerisinde aydınlatma lambasının altında durmuş, sürücü koltuğunda oturan Ş.B.Ö. ile yanında oturan bayanın yer değiştiği görevlilerimizce görülmüş, alkollü olması nedeniyle ehliyetine el konulmasından korktuğunu söyleyen şüpheli alkol metreyi üflemek istememiş, aracın arka koltuğunda oturan K.Ç. aracı bayanın kullandığı söyleyerek görevlilerimize tehdit ve hakaretlerde bulunmuş, daha sonra olay yerine 44---------- plaka sayılı oto ile gelen M.S.C. de görevlilerimizin görev yapmalarını engelleyerek Ş.B.Ö.’yü aracına alıp olay yerinden uzaklaşmış, yardımcı ekip çağrılarak şüpheliler yakalanmış olup, hazırlanan tahkikat evrakı adli mercilere ikmalen gönderilecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız