SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şoför Esnafının Emrindeyim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:56:25
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası’nın ortak organizasyonu ile minibüsçüler ve servisçiler iftarda bir araya geldi. 

Sultanlar Düğün Salonunda gerçekleşen iftara katılan minibüsçü ve servisçiler Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve aynı zamanda Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin İle Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ve oda yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. İftara Malatya TSO Başkanı hasan Hüseyin Erkoç’ta katıldı.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Ramazan ayında birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Şoför esnafının birlik ve beraberlik içinde olmasını isteyen Keskin, “Ben her zaman şoför esnafının emrindeyim. Özellikle okul servisleri konusunda kimse şoför esnafının üzerinde pazarlık yapmasın. Biz esnafımızın kaliteli ve güzel hizmet yapmasını, hem esnafımızın incinmemesini ve hem de vatandaşımızın incinmemesini istiyoruz. Ama hakkımızı alalım” dedi.

Yoğun katılımın olduğu iftar sonrasında Keskin ve İnce, gelen davetlileri salon çıkışında tekrar uğurladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız