SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şoförler Başkan Seçti

A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu'nda başkanlığa Vahap Kızılbağlı seçildi. Darende'de ise başkan değişmedi.

ARAPGİR'DE..
Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Genel Kurulu oda binasında yapıldı. Genel kurulda divan başkanlığını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin yaptı. Genel kurula Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte çok sayıda oda başkanı da katıldı.

Seçimde mevcut başkan Osman Ertürk ile Vahap Kızılbağlı aday oldular. Seçim sonucunda Vahap Kızılbağ 61 oy alarak başken seçilirken, Osman Ertürk ise 53 oy aldı. Yönetim Kuruluna ise Erdoğan Kırık, Uğur Keçeci, Mustafa Doğan, Suzai Mengi, Erdal Sönmez, Emircan Başdoğan seçilirken, Denetim Kuruluna ise Coşkun Aksungur, Mehmet Aksu ve Teyfik Bölükbaşı getirildi.

DARENDE'DE..
Bu arada Darende Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın seçiminde Kasım Gücük güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Darende Kredi Kefalet Kooperatifinin salonunda yapılan genel kurulda divan başkanlığını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin yaparken, genel kurula Malatya Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile oda başkanları katıldı.
Genel kurulda mevcut başkan Kasım Güçük ile Zeki Bozkurt aday oldular.

Seçim sonucunda Kasım Gücük 151 oy alan Kasım Gücük yeniden başkan seçilirken, rakibi Zeki Bozkurt ise 55 oy aldı. Kasım Gücük başkanlığındaki Darende Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yönetim kuruluna Mehmet Pekdemir, Harun Heke, Şeyhhamit Ayhan, Osman Yozgatlı, Hasan Poyraz ve Mustafa Kaça getirildi.

Denetim Kuruluna ise Hasan Çelik, Hüseyin Gözüm ve Sina Derindere seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız