SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şoförlere İletişim Semineri

A- A+ PAYLAŞ

Belediyenin şehiriçi toplu taşımacılık yapan şirketi MOTAŞ'ın personelinin eğitimi ile ilgili çalışmalar sürerken, son olarak Beden Dili ve İletişim eğitimi verildi.

Belediyenin konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi MOTAŞ Şirketi personeline yönelik verilen aylık eğitim seminerleri devam ediyor.
20 Nisan Çarşamba günü Belediye Meclis salonunda iki seans halinde gerçekleştirilen eğitim seminerine MOTAŞ Şirketi Genel Müdürü Hasan Alıcı, Eğitimci Erhan Özbey ile otobüs şoförleri katıldı.

MOTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Alıcı 2011 yılı eğitim seminerlerinin devam ettiğini belirterek, “Toplu taşımanın özünde insana en iyi ve kaliteli hizmet etmek vardır. Toplu taşıma sırasında karşılaşılan problemlerin çözümü eğitimden geçmektedir. Toplu taşıma aslında bir kültürdür, bu kültürün temelini sabır, gayret, güler yüz, sevgi, karşıdaki ile empati kurmak mükemmel bir ilişki oluşturur” şeklinde konuştu.

Hasan Alıcı 2011 yılı içerisinde Ocak ayında Stres Yönetimi, Şubat ayında Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri, Mart ayında İş verimliliği ve disiplin bugün ise Beden Dili ve İletişim konularında eğitim semineri veriyoruz. Düzenlemiş olduğumuz bu eğitim seminerlerinin personelimiz açısından başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

MOTAŞ A.Ş Genel Müdürü Hasan Alıcı’nın konuşmasının ardından Slayt eşliğinde Eğitimci Erhan Özbey, otobüs şoförlerinin yolcularla nasıl iletişim kurmaları ve nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgiler aktardı.

Beden Dili ve İletişimin insan hayatının her safhasında kullanıldığını belirten Erhan Özbey, “ Beden dilini ve iletişimi şoförlerimiz günlük hayatlarında en fazla kullanan insanlardır. Otobüs şoförlüğü çok zor bir görevdir. Şoförlerin yolcu seçme gibi bir hakkı yoktur. Her türlü insana karşı en iyi hizmeti vermek zorundadır. Her guruptan yolcuya nasıl davranılması gerektiğini çok iyi bilmeniz gerekmektedir. Şoförlerin tek bir görevi var oda yolcu taşımak ve bu yolcuları da taşırken en iyi hizmeti sunmaktır. Hizmet sunarken de hiçbir ayrım yapmadan bağlı bulunduğu kurumu en iyi şekilde temsil ederek bu hizmeti sunmaktır” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız