SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şoförlerimiz Saygılı Olmalı.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:57:34
A- A+ PAYLAŞ

Toplu taşıma araç filosunu güçlendiren ve bazı ilçeler dahil olmak üzere Malatya’nın ulaşımını sağlayan MOTAŞ, hizmette kaliteyi artırmak amacıyla başlattığı eğitim programlarını devam ettiriyor. Malatya Belediyesi MOTAŞ tarafından çalışanlarına yönelik “Sosyal Sorumluluk” konulu eğitim semineri düzenlendi.  

12 Mart 2013 Salı günü Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, Eğitimci İsmail Karasu ile MOTAŞ çalışanları katıldı. 

Eğitim seminerinde bir konuşma yapan MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı; “Şoförlerimizin sosyal sorumlulukları çok fazla. Bu sorumlulukları yerine getirirken mümkün olduğu kadar özenli ve hassas davranmaları gerekmektedir.”dedi. 

Şoförlerin görev ve sorumlulukları hakkında bilgilerde aktaran Alıcı; “Şoförlerin sadece araç kullanmadıklarını bunun yanında araçlarının bakım ve temizlikleriyle de yakından ilgilenmeleri gerekmektedir. Ayrıca her yaş gurubundan insan otobüsleri kullanmaktadır. Otobüsleri kullanan her vatandaşımıza şoförlerimiz kendi ailesinin bir ferdiymiş gibi saygı ve sevgi göstermesi gerekmektedir. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu eğitim programının faydalı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. 

Alıcı’ nın konuşmasının ardından Eğitimci İsmail Karasu MOTAŞ çalışanlarına “Sosyal Sorumluluk” konulu eğitim semineri verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız