SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sofradaki Anadolu'da Malatya Standı

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'daki “Sofradaki Anadolu” yemek fuarında Malatya standı da açıldı.

Caddebostan Sahili’nde düzenlenen fuarda, Malatya stand sorumlusu Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, gelen ziyaretçilere Malatya lezzetini tattırıyor.

Kılıç, “Geleneklerin günümüze taşıdığı Malatya Mutfağı, bulgurun ağırlıkta olduğu yemekler, yöreye özgü tariflerle yapılan köfteler, et yemekleri, ekmek, reçel ve turşu çeşitleri bakımından çeşitliliğinin yanı sıra farklı lezzetleriyle de tanınır.

Dünyaca ünlü kayısısından kirazına, elmasından armuduna kadar her meyveyi Malatya’da yetiştirmek ve taze taze bulup yemek mümkündür.

İşte Malatya’nın bu doğal güzelliği, topraklarının verimliliği ve tarihsel dokusunun yanı sıra şehre 100 kilometre mesafedeki Nemrut Dağı’na bağlantısı da turizm açısından önemini artırmaktadır.”dedi.

12 Haziran Cuma günü açılan “Sofradaki Anadolu” fuarının, 15 Haziran Pazar günü sona ereceği bildirildi.

HABER-FOTO: Dinçer ERGENEKONLU

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız