SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Soğuk Hava Deposu Gündemde

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:37:36
Soğuk Hava Deposu Gündemde
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Doğanşehir ilçesine 4 bin metreküp kapasiteli soğuk hava deposu yapılması planlanıyor. 
     
Doğanşehir Elma Üreticiler Birliği'nin olağan genel kurul toplantısı, Doğanşehir Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Birlik başkanı İmam Tuncer, yaptığı konuşmada, birliklerinin 2009 yılında Tarım Bakanlığından onay alınarak kurulduğunu belirtti. 
     
Birliğin üye sayısının 55 olduğunu kaydeden Tuncer, Kaymakamlık ile İl ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlüklerinin desteğiyle Malatya'da bir ilk olarak ''İyi Tarım Uygulamasına'' 22 birlik üyesiyle başvurduklarını söyledi. 
     
Bu yılda da ''İyi Tarım Uygulamalarına'' başvurularının devam edeceğini ifade eden Tuncer, hedeflerinin birlik adına 4 bin metreküp kapasiteli soğuk hava deposu yapmak olduğunu kaydetti. 
     
Tuncer, bu amaçla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Şubesi ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kırsal Kalkınma Kurumuna (TKDK) başvuru yaptıklarını bildirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız