SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Söğüt Göleti Hizmete Girdi

0
Güncellendi - 2016-05-30 01:19:19
Söğüt Göleti Hizmete Girdi
A- A+ PAYLAŞ

  • Doğanşehir'deki Söğüt Göleti'nin hizmete girdiğini, iktidar partisinin ilçe başkanı açıkladı.

Konuya ilişkin olarak Anadolu Ajansı'nın haberi şöyle:

"MALATYA (AA)- Doğanşehir'deki Söğüt Göleti hizmete girdi.

AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, yazılı açıklamasında, Doğanşehir'deki Söğüt mahallesi bölgesinde inşaatı 2014 yılında tamamlanan ve göl alanın membran ile kaplanması işinin de tamamlanmasıyla Söğüt Göleti'nin hizmete alındığını belirtti.

doğanşehirakpSöğüt mahallesinin bin 330 dekar tarım arazisinin gölet sayesinde borulu sistemle cazibeli olarak sulu tarıma kavuşturulduğunu aktaran Kavuncuoğlu, "Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğünden Söğüt Göleti ile ilgili olarak aldığım bilgiye göre, Doğanşehir Söğüt Göleti sayesinde bin 330 dekar tarım arazisi sulamaya açılarak, ekonomiye yıllık 6 milyon 915 bin 662 lira katkı sağlanacak. Bu arada, Söğüt Göleti baraj tipi gölettir. Hizmeti tamamlanan Söğüt Göletimiz hayırlı olsun." ifadelerini kullandı."

A.A.- malatyahaber.com

söğütgöleti

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Fatih (7 yıl önce)
    Site Yönetimi sizi rahatsız eden yatırım yapılması mı? Yoksa açıklamayı yapan ak parti ilçe başkanı mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Haberin başlığı da AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı açıklaması olmalıydı. İktidar Partisi ne demek Ak Parti demek. Kim yapıyor hizmeti bunlar yapıyor, o zaman kimin adı geçecek bunların adı geçecek. Saygılarımla....
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (7 yıl önce)
    Bu açıklamayı resmi bir kurumun yapması gerekmez miydi?
    0
    0
    Yanıtla