SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şok Olduk!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:41:55
A- A+ PAYLAŞ

CHP il başkanı Enver Kiraz, parti üyelerinin "AKP tarafından çalındığını" öne sürerek, partililerin bilgileri dışında AKP'ye üye yapıldığı iddiasında bulundu.

Kiraz yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından birden fazla siyasi partiye üye olduklarından CHP’sinden üyelikleri düşürülenlerin listesi Genel Merkezimiz  tarafından Malatya ile ilgili bölümü bize ulaştı.

Listeyi incelediğimizde ilginç durumlarla karşılaştık, listede bulunan kişileri arayıp bilgi aldığımızda da büyük bir şok yaşadık.

Türk siyasi tarihinde, Demokrasi tarihimizde bir ilki yaşıyoruz.

AKP döneminde daha neler yaşayacağız nelere şahit olacağız acaba? merak ediyoruz. 

Hiçbir noktada aklımıza gelmeyen bir durum başımıza getirilmiş durumda

 Sandıkta oyların çalındığına, değiştirildiğine geçmişte şahit olduk, ama ilk defa partimizin üyeleri AKP tarafından çalınmıştır.

Yıllardır partimize üye olan partimize hizmet etmiş, hatta partimizin delegeleri, partimizden başka  hiçbir patiye üye olamayacak kişiler tamamen bilgileri dışında AKP’ye üye yapılmış.

Üyelerimizde bu durumu büyük bir şaşkınlıkla karşılamaktadır.AKP’nin bugüne kadar kapısını bile görmedim, diyen nasıl AKP’ye üye yapılırım diyen 100’lerce kişi var.

Bu kişiler AKP İlçe örgütlerine başvuruyorlar, üyelik formunu görmek istiyorum diyorlar, üyelik  formları kendilerine gösterilmiyor.Üyelerde AKP’ye istifa dilekçelerini veriyor ve tekrar gelip kendi partilerine CHP’sine üye olmak zorunda kalıyorlar.

Aynı durum hemen hemen bütün ilçelerimizde mevcut, ilçe başkanlarımız bu konuda çalışma yapıyorlar. Yine başka illerde de bu durum söz konusu.

Partimiz tüm bu konularla ilgili detaylı bir değerlendirme yapmaktadır.

Bu sıkıntıyı üyelerimiz, partimize yaşatan AKP’ye karşı, evrakta sahtecilik suçundan üyelerimiz suç duyurusunda da bulunacak. Konunun takipçisi olacağız.

Üyelerimizden de kendi üyeliklerini ilçe başkanlıklarından  kontrol ettirmelerini rica ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız