SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şok Uygulamada 4 Silah Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2018-03-21 03:58:21
Şok Uygulamada 4 Silah Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Polis ekiplerinin şok uygulamalarda 3 adet pompalı tüfek ile 1 adet tabanca ele geçirilirken,  1 kafe hakkında ruhsatsız, işyerine ruhsatsız canlı müzik faaliyetinde bulunma ve  işyerin de sigortasız işçi çalıştırmaktan tutanak tutuldu. Emniyet, parkların kontrolü için ise “Mobil Park  Polisi” ekibi ise parklarda 95 kişinin kimlik sorgusunu yaptı.

-Şehir merkezinde her şeyi ruhsatsız kafe…

Asayiş Şubesine bağlı ekipler tarafından 20 Mart Salı gece 21.00 ile 23:00 saatleri arasında Derme Sokak ve Nasuhi Caddesi üzerinde yapılan Şok Uygulamada polis ekiplerince 120 kişinin kimlik sorgusu yapılırken, kontrol edilen 1 kafenin işyeri ruhsatı olmadan faaliyet gösterdiği,  ruhsatsız canlı müzik faaliyeti yapıldığı ve 2 personelinin sigortasız çalıştırdığı tespiti yapılarak, tutanak tutuldu.

-3 pompalı tüfek, 1 tabanca

İl merkezi genelinde ekiplerce yapılan şok uygulamalarda ise,  şüphe üzerine durdurularak üst araması yapılan şüphelilerden Hamidiye Mahallesinde İ.A. adlı şüpheliden 1 adet ruhsatsız tabanca,  İnderesi  Caddesi üzerinde M.A. adlı şüpheliden 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek,  Küçük Sanayi Sitesinde  B.T. adlı şüpheliden 1 adet pompalı tüfek, yine Küçük Sanayi Sitesinde Y. A.adlı şüpheliden pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

-“Mobil Park Polisi” park kontrolünde

Emniyetin oluşturduğu Mobil Park Polisi ekiplerince ise 20 Mart Salı günü yapılan çalışmalar esnasında şehir merkezinde 2 ayrı bölgede 10 park kontrol edilirken, parklarda bulunan toplam 95 kişinin kimlik sorgusu gerçekleştirildi.

Mobil Park Polisi’nin gün içinde sürekli şehir merkezindeki parkları kontrol ederek, şüpheli görünen kişi yada kişilerin kimlik sorgusunu gerçekleştirecek.

-Şehir giriş noktalarında araç ve kimlik sorgusu

Emniyet tarafından Yeşilyurt ilçe girişinde, Malatya-Adıyaman Karayolu üzerinde ve Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde kurulan uygulama noktalarında ise 20 Mart Salı günü 3 ayrı ekip tarafından toplamda 157 aracın kontrol ve sorgusu yapılırken, araç içerisinde bulunan 372 kişinin de yine kimlik sorgusu gerçekleştirildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • gamzeturans (5 yıl önce)
    Mühim olan bunları yakalamak değil, yakaladıktan sonra cezai işlem uygulamak. Çarşıda pompalı tüfekle dolanabilen adamları yakalayıp, ellerinden silahları alıp, tekrar serbest bırakmanın hiç bir manası olmadığını düşünüyorum. Yarın bu insanlar tekrar kaldıkları yerden devam ediyor. Ha, pompalı tüfek değil silah oluyor, silah değil, satır/bıçak oluyor, oluyor ama... Lütfen kalıcı çözüm&önlemler!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    Sürekli kontrol yapılması suça meyilli olanları rahatsız edecektir yarasanın ışıktan rahatsız olduğu gibi bu eşkıya kiliklilarda güvenlik güçlerimiz den rahatsızlık duyacak güvenlik guclerimizi yanlarında gören halkımıza guven verecektir devlet her zaman güçlüdür siyasetcilerimizdende rica ediyorum haksız adam babaniz olsa sahip cikmayiniz görevini yapan güvenlik güçlerimize sahip çıkalım İstanbul milli eğitim müdürünün yaptığını yapmayalım kim olursa olsun adaletten ayrılmayalım yanlısı yapan kızım fatimada olsa aynı cezayı uygularim diyen peygamberimizi kendimize örnek alalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)
    Tebrikler. Insallah duzenli bir sekilde devam eder hirsiz piskopat car cakal rahatca geziyordu biraz olsn durulur insallah. Allah yardimciniz olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (5 yıl önce)
    Cok şükür emniyetimiz suçluları rahatsız ediyor artık. Cafe diye tabir edilen yerlerin daha sıklıkla baskına uğraması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Latif (5 yıl önce)
    Tebrikler böyle devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Eşkıyalar milletin canını yakmadan önce böyle operasyonların yapılması şart. Ellerine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUHAMMET EMRAH aydoğmuş (6 yıl önce)
    Malatya Emniyetini Tebrik Ederim .Inş Bu Uygulamalar Devamlı şekilde Aksamadan Yapılırsa. Malatya Inş Yine Eski Günlerine Kavuşacaktır. Allah yar Ve yardımcınız olsun. EGM PÖH JÖH
    0
    0
    Yanıtla
  • helal (6 yıl önce)
    çok güzel uygulamalar ancak arabanın markasına göre durdurmasalar daha güzel olacak. her siyah bmw marka araca suçlu muamelesi yapmayınız :)
    0
    0
    Yanıtla