SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şoka Uğradık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:31:13
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden 44 Malatyaspor’da teknik direktör İsmail Tekin, Beyoğlu Spor maçında alınan farklı mağlubiyetin kendileri için ders olduğunu söyledi. 

Tekin, alınan mağlubiyetin kendilerini büyük bir şoka uğrattığını kaydederek, “Beyoğlu Spor karşısında alınan mağlubiyet herkesi şoka uğrattı. Tabi en büyük şoku biz yaşadık. Ligin sonundaki bir takımın ne kadar tehlikeli olabileceğini önceden söylemiştik. Fakat bunları hep anlatmamıza rağmen ve 1-0 öne de geçmemize karşın ne olduysa oldu. Bunun yanında Beyoğlu Spor’un puan alamamasının bir takım nedenleri de varmış buna da şahit olduk. Kalemize gelen her top gol oldu. Pozisyon yokken bile gol oldu. Futbolcularımın bazı pozisyonlara reaksiyon göstermemeleri başımıza iş açtı. Tabi daha sonra bunu telafi etme adına bütün hatlarıyla saldıran bir 44 Malatyaspor vardı. O da pahalıya mal oldu. 2-1 mağlup olduk, skoru lehimize döndüremedik” dedi.

Beyoğlu Spor maçını geride bırakarak Kilis Belediyespor maçına odaklandıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Futbolda bunlar oluyor. Bu büyük bir ders oldu. Kilis Belediyespor maçına hazırlanıyoruz. Aynı hataları bir daha tekrarlamamak istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız