SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokak Basketbolu Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:28:06
Sokak Basketbolu Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Basketbol Malatya İl Temsilcisi Nail Değirmenci, Sokak Basketbolu Turnuvası’nın bir ayağının Malatya’da gerçekleştirileceğini kaydetti. 

Malatya’nın basketbolda önemli bir potansiyele sahip olmasının yanında önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını ifade eden Basketbol Malatya İl Temsilcisi Nail Değirmenci, Malatya’nın Sokak Basketbolu Turnuvası'na ev sahipliği yapacağını ve turnuvaya çevre illerden katılımın olacağını söyledi.

Değirmenci, Malatya’da 3 kategoride gerçekleştirilecek olan turnuvaya yoğun bir katılım beklediklerini kaydederek, “Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından Türkiye genelinde Sokak Basketbol’u Turnuvası düzenlenecek. Turnuvanın düzenleneceği bölgelerden birisi de Malatya olacak. Vali Yardımcımız Murat Çağrı Erdinç ile bu konuda görüştük ve bize destek vereceklerini söylediler. Biz de bu cesaretle Sokak Basketbolu Turnuvası'nı Malatya’mıza aldık. 1-2 Haziran tarihlerinde çevre illerinde katılımıyla Malatya’da bölge şampiyonasını gerçekleştireceğiz. Turnuvanın statüsü hazırlanıyor ve Pazartesi günü il temsilciliğimize gönderecekler. Yıldızlar, büyükler ve gençler kategorilerinde 32’şer takım Sokak Basketbolu Turnuvası'nı yapacağız. Burada birinci olan takımlar İstanbul düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılacak” dedi.

Malatya’da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Küçük Erkekler Basketbol Anadolu Şampiyonası'na en iyi şekilde ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Değirmenci, “Küçük Erkekler Anadolu Şampiyonası’na Malatya olarak ev sahipliği yaptık. Yarı final anlamına gelen bu müsabakalar sonucunda iki takım Türkiye finallerinde katılma hakkını elde etti. Müsabakaların bir ayağının Malatya’ya verilmesinden dolayı Türkiye Basketbol Federasyonu’na teşekkür ediyorum. Bu şampiyonanın düzenlenmesinde Vali Yardımcımız Murat Çağrı Erdinç, Bilim Koleji ve Taçses Organizasyonun büyük katkıları oldu. Bu destek sayesinde şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yaptık. Kulüplerimiz Malatya’dan çok memnun ayrıldı. Bunun yanında şampiyonaya TBF’den gelen yöneticiler ve burada görev alan hakemlerde oldukça memnun kaldılar” diye konuştu.

Değirmenci, Malatya olarak daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak istediklerini de sözlerine ekleyerek, şunları ifade etti: “Malatya olarak el ele verdiğimiz zaman geçmişte yapmış olduğumuz Türkiye şampiyonalarına yine ev sahipliği yapabiliriz. Bu anlamda da daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak istiyoruz. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sadi Fındıklı bu anlamda bize her zaman destek veriyor. Ayrıca Vali Yardımcımız Murat Çağrı Erdinç ve Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır da bizlere yardımcı oluyorlar. Bundan sonra yüzümüz daha açık bir şekilde büyüklerimizden yardım alarak, büyük organizasyonları ilimize getirmek istiyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız