SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokak Hayvanları İçin Kulübe

0
Güncellendi - 2021-01-21 03:34:57
Sokak Hayvanları İçin Kulübe
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Havaların soğuması nedeniyle barınma ve beslenme sorunu yaşayan sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının karşılanması adına,  atık ve kullanılmayan malzemelerden yaptığımız 10 adet Kedi ve Köpek Evlerini, ilçemizin muhtelif alanlarına yerleştireceğiz.” diye konuştu.

Toplum hayatını kolaylaştıracak çözüm metodlarının aynısını doğada yaşayan minik canlılar içinde uygulamaya özen gösteren Yeşilyurt Belediyesi, etkili olan kar yağışı sonrası beslenme ve barınma gibi sorunlar yaşayan sokak hayvanlarının imdadına yetişti.

Sokak hayvanlarının korunması ve yemek ihtiyaçlarının karşılanmasına büyük bir hassasiyetle yaklaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kış şartlarında en fazla etkilenen doğanın minik canlılarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarının giderilmesi için örnek bir projeyi hayata geçirdi.

Tarımsal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinden toplanan atık malzemelerin yanı sıra belediye depolarında kullanılmayan malzemelerden 10 adet Kedi ve Köpek Kulübesi yaptı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da Tarımsal Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret ederek yapımı tamamlanan kedi ve köpek kulübelerini inceleyip, son rütuşları yapılan bir barınağın son çivisini yerleştirdi.

Sokak hayvanlarının korunması ve barınması adına örnek bir projeyi gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, aynı hayatı paylaştıkları doğanın minik canlılarına sahip çıkmanın insani ve vicdani bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız