SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokak Satıcılarına Operasyon...

0
Güncellendi - 2019-10-18 02:06:29
Sokak Satıcılarına Operasyon...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, sokakta uyuşturucu satanlara yönelik yapılan operasyonlarda, 8 şahısın daha gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Malatya merkezli iki ilde 13 adreste yapılan eş zamanlı operasyonda 8 şahıs gözaltına alındı. Bir şüpheli şahsın yakalama çalışmaları devam ettiği ifade edildi. Dosya kapsamında bir şüpheli şahısın ise ceza evinde bulunduğu kaydedildi.

Emniyet Müdürlüğü'nun konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik olarak Projeli dosya kapsamında yapılan ara yakalamalarda (29) şüpheli hakkında işlem yapılmış, (1) şüpheli şahıs  tutuklanmıştır.

15.10.2019 günü projeli dosyanın sonlandırma çalışması kapsamında; Malatya merkezli (2) ilde (13) adreste yapılan eş zamanlı operasyonda (8) şahıs gözaltına alınmış, (1) şüpheli şahsın yakalama çalışmaları devam etmektedir. Dosya kapsamında (1) şüpheli şahıs ise cezaevinde bulunmaktadır.

- Operasyon kapsamında yapılan aramalarda;

13,15 gr Sentetik Kannobinoid ( BONZAİ )

15,43 gr Metamfetamin maddesi,

26,75 gr Kubar Esrar maddesi,

25 adet  Ecstacy hap

0.49 gr Toz halinde Ecstacy maddesi,

9 adet Satışı İzne Tabi Uyuşturucu Etkisi Yaratan hap,

1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı,

5700 TL  para ele geçirilerek el konulmuştur.

TCK 188. Maddesi kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından  adli makamlara sevk edilecektir."

Bülten- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız