SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokaklar Onarılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:21:58
Sokaklar Onarılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından; Gündüzbey Mahallesinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kanalizasyon ve içmesuyu şebeke çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollarda, gerekli çalışmalar yapılarak sıkıntılar giderildi. 

Gündüzbey Mahallesinin kanalizasyon ve içmesuyu ile ilgili sorunlarının giderilmesi amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sorunlarını ilettiklerini ve kısa süre içerisinde dönüş yapıldığını belirten Gündüzbey Mahallesi Muhtarı Mehmet Balta, “Mahallemizin önemli sorunlarından biri olan içmesuyu ve kanalizasyon sıkıntısı yapılan çalışmalar sonucu giderildi. Ancak, çalışmalar sonrasında yollarımızın bir kısmı tahrip oldu. Bu nedenle Büyükşehir Belediyemizden bir kez daha talepte bulunduk. 

Bu talebimiz de yine sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın talepleri doğrultusunda kısa süre içerisinde giderildi. Büyükşehir ekiplerimiz sokak sokak bütün bozulan yollarımızın tamiratını yaptılar. 

Bu nedenle başta büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçenlere mahallemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi. 

Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Balta, yapılan çalışmalardan ve gösterilen ilgiden dolayı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tamirat ekibine teşekkür plaketi verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız