SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokakta Cinayet

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:37:30
Sokakta Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

Bir çay ocağının önünde oturup sohbet eden 2 kişinin aniden kavga ederek karşılıklı olarak birbirlerine bıçakla saldırdığı olayda;   şahıslardan biri göğsünden aldığı 3 bıçak darbesi sonucunda ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede öldü.

Olay, saat 16.40 sularında  İstiklal Mahallesi'nde, Fuzuli Caddesi'ne paralel olan Berrak ve Bozanoğlu sokaklarının kesiştiği noktada meydan geldi. İddiaya göre; İsmet Akbaş (29) adlı şahıs, yanında bulunan bir kişi ile çay ocağının önünde oturup bir süre sohbet etti.

Sohbet sonunda aniden yerlerinden kalkan 2 şahıs, üzerlerinden çıkardıkları bıçaklarla karşılıklı olarak bir birlerine saldırdılar. Kavgada İsmet Akbaş adlı şahıs, göğsünden almış olduğu 3 ayrı bıçak darbesi sonucunda ağır yaralandı ve elindeki ekmek bıçağı ise yere düştü. Kimliği belirsiz şüpheli şahıs ise suç aleti bıçağı ile birlikte kaçarak izini kaybettirdi. 

Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansına konulan İsmet Akbaş, Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay yerinde bulunan ve ölen şahsa ait olduğu bildirilen bıçağa ise polis el koydu.

Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesi üzerine “30 yaşlarında, sakallı, üzerinde gri mont bulunan” şüpheli şahsı aramaya başladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız