SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokakta Görünce..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 kadın, sokakta sabun satarak geçimini sağlayan özürlü şahsı cinsel ilişkiye girme sözüyle dolandırmaktan gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, sokaklarda el çantasıyla sabun satarak geçimini sağlayan Y.T. (36) adlı şahıs, yanına gelen N.Y., G.G. ve H.Y. adlı kadınlara 10 TL vererek falına baktırdı. İkinci defa özürlü şahısın yanına giden kadınların, bu kez cinsel ilişkiye girmek için cebindeki 20 TL parayı da aldıkları iddia edildi. Özürlü şahıstan parayı alan kadınların, 'Sen köşede bekle, biz geliyoruz" diyerek kaçtıkları ileri sürüldü.

Kadınları bulamayan özürlü şahıs, bugün sokakta gezerken kendisini dolandıran 3 kadını görerek bağırdı. Esnafların yardımı ile 3 kadın Bakırcılar Çarşısı'nda yakalanarak olay yerine polis çağrıldı.

Kadınlar aldıkları toplam 30 TL'den 20 TL'sini şahsa geri verdiler.

Y.T., kadınların kendisiyle cinsel ilişkiye girmek için para alıp kaçtıklarını ancak bugün onları sokakta gezerken bulduğunu iddia etti.

Kadınlar Asayiş Şubesi'ne götürülürken, Osmaniye'den Malatya'ya geldikleri ve çadırda kaldıkları öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız