SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öldürdü, Emniyet Müdürlüğüne Gitti..

0
Güncellendi - 2019-07-16 04:18:23
Öldürdü, Emniyet Müdürlüğüne Gitti..
A- A+ PAYLAŞ

Saray Mahallesi’nde Pazar sabahı meydana gelen olayda, Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştığı öğrenilen bir kişi pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Katil zanlısı, olaydan yarım saat sonra Emniyet Müdürlüğü’ne giderek nizamiyede nöbetçi polislere teslim oldu.

Olay, 07.00 sıralarında Saray Mahallesi Fethi Gemuhluoğlu Sokağı’nda meydana geldi. Sokakta yürümekte olan 42 yaşındaki Eyüp Mengeş (aşağıdaki küçük fotoğrafta), yanına yaklaşan bir şahıs tarafından pompalı tüfekle 4 el ateş edilerek ağır yaralandı. Katil zanlısı, olayın ardından yaya olarak kaçarken, silah sesleri üzerine dışarıya çıkan sokak sakinleri durumu polise ve 112 Acil’e bildirdiler.

İhbarda sokağın adının telaffuz edilememesi nedeniyle, cinayetin Sarayım Sokak civarında olduğu değerlendirilirken, polis ekipleri bir süre sonra Sarayım Sokak yakınındaki olay yerini bulabildiler. Olay yerine polisten önce ulaşan 112 ekibinin tüm müdahalesine rağmen yaralı olay yerinde öldü.

Görgü tanıkları, olayın ardından yeşil tişörtlü, mavi pantolonlu, 30-35 yaşlarındaki bir şahsın, elinde kısa bir pompalı tüfek olduğu halde, kargo şirketlerinin bulunduğu Ömer Efendi Sokağı'na doğru kaçtığını bildirdiler. Bu eşgal üzerine polis ekipleri, kaçan katil zanlısını aramaya başladılar.

Polis araştırmalarını sürdürürken, 07.30 sıralarında İl Emniyet Müdürlüğü binasının nizamiyesine bir otomobille giden ve adının Hüseyin Y. olduğunu belirten bir kişi, "birini vurduğunu" kapıda görevli polislere söyledi. Ancak, kaçan şahsın yeşil tişörtlü, teslim olan şahsın beyaz gömlekli olması, ilk anda teslim olan şahsın bu cinayetle ilgili olamayacağını akla getirirken, Emniyet nizamiyesi yanına bıraktığı otoyu inceleyen polisler, ön koltukta yeşil tişört, arka koltukta da tüfeği buldu ve şahsı gözaltına aldı.

Hüseyin Y. adlı şahsın öldürdüğü Eyüp Mengeş'in, Büyükşehir Belediyesi'nin Orduzu Pınarbaşı'ndaki Hayvanat Bahçesi'nde işçi olarak görev yaptığı, olay yeri yakınındaki Devecel Sokaktaki evinden işe gitmek üzere olaydan kısa bir süre önce çıktığı, kendisini vuran şahsın teyzesinin eşi olduğu belirtilirken, olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

Bu arada, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından Mengeş'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığına kaldırıldı.

Mengeş'in cenazesi, daha sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ekrem mengeş (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekânın cennet olsun canım babam...
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (4 yıl önce)
    Arkadaş bu olay her yerde hergün olan olaylardan biri.Sanki ilk kez Malatya'da olmuş gibi yorum yazıyorsunuz.Memleketinizi ne kadar çok kötülemeyi seviyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Malatya gerçekten asayiş anlamında herkesi ürkütmeye basladı, pompalı tüfekler cok kolay alınıyor. Silahlar cok kolay alnıyor, malatyada cok buyuk bır huzur operasyonuna gerek duyuluyor. Yetkililer bunu görmüyor mu? Cezmi kartay ndn kaldırılmıyor? AKP %70 oy aldıgı bır ilde cezmi kartay neden kaldırılamıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (4 yıl önce)
    Dogunun parisi oldu dogunun teksasi. Huzurun kenti Malatya teeey nerden nereye
    0
    0
    Yanıtla