SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokakta Sapık Var!

A- A+ PAYLAŞ

İki ayrı olayda, biri 24 diğeri 20 yaşında olan bayanlara cinsel tacizde bulunan iki şahsın polis tarafından arandığı bildirildi.

İlk olay, Çavuşoğlu Mahallesi’nde 08.30 sıralarında oldu. 24 yaşındaki A.U., kızını ana okuluna bırakıp evine doğru giderken, arkasından gelen 20-25 yaşlarındaki bir şahsın kendisine elle tacizde bulunduğunu, bağırması üzerine şahsın kaçtığını polise anlattı.

İkinci olay, aynı gün saat 15.00 sıralarında Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. 20 yaşındaki G.Ö. adlı bayan, sokaktaki çöp bidonuna çöp atmak için çıktığını, evine döneceği sırada ortaya çıkan 25-30 yaşlarındaki bir şahsın kendisine cinsel organını gösterdiğini, bağırınca bu kişinin koşarak uzaklaştığını bildirdi.

Polis, her iki olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız