SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Müdürlüğü'nün 'Sokaktan Spora' Projesi

0
Güncellendi - 2020-01-15 02:39:47
Emniyet Müdürlüğü'nün 'Sokaktan Spora' Projesi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Malatya Valiliğinin destek ve himayelerinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce “Sokaktan Spora” projesi kapsamında düzenlenen programa katıldı.

19 Aralık 2019 tarihinde hayata geçirilerek Sosyo-Ekonomik imkânsızlıklar yüzünden risk altında bulunan bölgelerde ikamet eden, 08/17 yaş grubu çocuklarımıza yönelik lisanslı sporcu yetiştirmek, vatanını, milletini, bayrağını seven, hedefinde şampiyonalarda mücadele ederek ter dökecek ahlaklı, spor kültürü oluşmuş bir gençlik profili oluşturmak amacıyla bu çocuklar için hazırlanan “Sokaktan Spora” adlı proje kapsamında; 8 çocuğumuza ilde faaliyet gösteren Doğuş spor kulübü tarafından lisans işlemleri, sağlık raporları ve ilgili federasyona kuşakları ile ilgili bildirim işlemleri başlatılmış olup,Spor eğitimleri ise Avrupa Şampiyonu Taekvondo Milli takım Antrenörü Nedim Türk ve Hüseyin Gazi Çelik tarafından veriliyor.

Projede yer alan çocukların spor kulübüne ulaşımları İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca sağlanıyor.

Projeye kayıtsız kalmayan ilimizdeki hayırsever iş adamlarımız tarafından, çocuklarımızın spor kıyafetleri temin edilerek, spora devam etlikleri süre boyunca eğitim ve öğretim giderlerinde kullanmak üzere bankada açılan hesaplarına aylık 150 TL burs yatırılıyor.

İl Müftülüğünce projeye dahil olan çocuklara milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaki açıdan donanımlı hale gelmelerine katkıda bulunmak üzere görevli eğitmenler tarafından bilgilendirme faaliyetleri yapılıyor.

Polisevinde 11.01.2020 tarihinde düzenlenen ve Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Ahmet Nehar Poçan, İl Müftüsü Veysel Işıldar, antrenör ve sporcuların katıldığı programda sporcu çocuklar yaklaşık 10 günlük aldıkları eğitim sonrası misafirlere küçük bir gösteri yaptılar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ahmet (4 yıl önce)
    Doğuş spor kulubü sahibi Nedim Hoca ve çocuklardan sevgi ve ilgiyi eksik etmeyen gazi hoca'ya yürekten teşekkür
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (4 yıl önce)
    İki güzel insan çalışıyor yine valibeyde müdürbeyde İkinizde inş uzun zaman kalırsınız malatya için Fırsatsınız
    0
    0
    Yanıtla