SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Solcu Kesime Sesleniyorum.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:26:05
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Türkiye’de de oyunlar oynanmak istedi ancak iktidarımız ve halkımız buna prim vermedi. Türkiye kaosa geçit vermedi ve vermeyecektir” dedi. 

Beraberinde partililerle birlikte Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret edip, başkanlığa yeniden seçilen Hasan Hüseyin Erkoç’a ‘hayırlı olsun’ diyen Milletvekili Şahin, gündemdeki konulara da temas etti.

Şahin, İslam coğrafyasında yaşanan olaylardan dolayı üzüldüklerini ve yapanları kınadıklarını belirterek, “Buna Gezi eylemleri de eklenip, Türkiye’de de oyunlar oynanmak istendi ancak iktidarımız ve halkımız buna prim vermedi. Türkiye kaosa geçit vermedi ve vermeyecektir.

Solcu kesime sesleniyorum. Eğer sosyal adaletten bahsediyorsanız, en alasını AK Parti getirip yerleştirdi. Türkiye Mısır da Suriye de olmayacaktır" dedi.

“Demokratik kurallarla iş başına gelen ülkelerde yaşatılan kaos ülkemizde de yaşatılmak isteniyor. Mısır’da olsun Suriye’de ve diğer ülkelerde olsun yaşatılan olayların Türkiye’de olmasına izin vermeyiz” diyen Mustafa Şahin, “Milletvekilleri hep ziyaret ediyor, geziyor” eleştirilerine de cevap verip, “Ziyaret ettiğimiz yerlerde sorunları bire bir ağızdan dinliyoruz. İşte 5084 sayılı teşvik yasasının uzatılmasında istişareler ve görüşmeler önemli gelişmeleri sağlattı”şeklinde konuştu.

Şahin, “Yeni organize sanayi bölgesinin bir bölümünün alt yapısının 30 Temmuz günü ihale edilecek olması da önemli bir gelişmedir” ifadelerini kullandı.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, “Demokrasi ile iş başına gelen partiler ve iktidar, farklı güçler tarafından iktidarların düşürülmeye çalışılması ile devre dışı bırakmak artık çağımızda şiddetle kınanması gereken olaylardır. Mısır’daki insanların katledilmesi ile Somali’de Türk Büyükelçiliğine yapılan intihar saldırısını kınıyorum” diyerek, Malatya 3.organize sanayi alt yapısının bir bölümünün 30 Temmuz günü ihale edilecek olması nedeniyle burada da iş ve istihdam imkanı doğacağını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız