SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Somun 60 Kuruş

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:49:23
Somun 60 Kuruş
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), somun ekmeğin gramajını 250 yapıp, fiyatını 60 kuruşa yükseltti. 2. Organize Arıtma Tesisi'nin 5 Mart Pazartesi günü törenle hizmete açılacağı bildirildi. 
 
MTSO Salonu'nda düzenlenen Şubat ayı meclis toplantısı Sami Payza başkanlığında gerçekleştirildi. Aynı programda vergi rekortmenlerine ödül töreni de düzenlenmesi nedeniyle, meclis toplantısına, Vali Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mustafa Şahin ile CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, belediye başkan vekili Ertan Mumcu, birçok müdür ve yetkili, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu ve mesleki teşekkül temsilcilerinin de katıldığı programda konuşan MTSO Meclis Başkanı Sami Payza, getirilen öneri gereği, daha önce 200 gramı 50 kuruş olan somun ekmeğinin 250 gramının fiyatının 60 kuruş olarak belirlendiğini söyledi. MTSO meslek grubu adına Turan Kodal da konuşma yapıp, gramaj ve fiyat hakında bilgi verdi. MTSO meclis üyesi ve Fırıncılar Odası üyesi Bilal Arı da, elinde somun ve pide ekmeği ile kürsüye çıkıp, pide ekmeğinin gramaj ve fiyatının da aynı olmasını istediklerini söyledi. 
 
MTSO meclis toplantısında konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç de konuşmasında Çin gezisi hakkında bilgi aktardı. Vali, Belediye Başkanı ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri ile birlikte Çin'de, Vagon Fabrikası'nın kiralamak isteyen şirket yetkilileri ile görüştüklerini söyleyen MTSO Başkanı Erkoç, 2. organize arıtma tesisinin 5 Mart Pazartesi günü törenle hizmete açılacağı bildirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız