SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Somut Adımlar Lazım'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü eski başkanı Hanefi Selimoğlu, Malatya'nın birlikte hareket etmesiyle Malatyaspor'un özlenen günlerine dönebileceğini söyledi.

Malatyaspor'un kurtulması için herkesin sarı-kırmızılı kulübe destek olması gerektiğini kaydeden kulüp eski başkanı Hanefi Selimoğlu, "Malatyaspor'un son 2 ay içerisindeki sıkıntılarını biliyorsunuz. Bu sıkıntılar Malatyalılar ve Malatyasporlular tarafından çözülecektir. Biz geçmiş yönetim olarak attığımız birkaç adımdan maalesef sonuç alamadık, ama umudumuzu kaybetmedik. Son noktada da olsa kulübümüzün düzlüğe çıkması adına duyarlılık gösterilecektir. 26 Ağustos tarihinde lig başlıyor ve 40 güne yakın bir zamanımız var. Olağanüstü kongre sürecini ve sonrasını katarsak bu süre 20 güne düşüyor. Bizim bu zamanı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bu noktada AK Parti Malatya Milletvekillerimiz Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık ve İhsan Koca ile CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun da desteklerini bekliyoruz. Büyüklerimizin gösterdiği gayretlerin yanında mülki amirlerimizin de katkı sağlamalarını sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.

Malatyaspor sevdalısı insanlar olduklarını ifade eden Selimoğlu, "Bizler istiyoruz ki, zamanı ve ekonomik durumu iyi olan isimler takımı alsınlar. Yoksa biz Malatya sevdalıları olarak arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yaparız. Önümüzde 27 milyon TL borçtan bahsediliyor, ama Malatyaspor'un önünü tıkayan 27 milyon TL borcun olduğu açıklamalarını kabul etmiyoruz. Bizim federasyona ve futbolculara olan 7 milyon TL borcun peşine düşmemiz lazım ki, bu da el ve gönül birliğiyle olur. Yani sırf belediyeye yüklenmemek gerekiyor. Ancak, belediye başkanımızın da somut adımlar atması gerekiyor. Ben inanıyorum ki belediye başkanımız kongre öncesi takıma sahip çıkacaktır" dedi.

Selimoğlu, Malatyasporluluk duygusuna ve Malatyalılık kriterlerine sahip her insanın yönetime talip olabileceğini belirterek, "Kulübe zarar verip, yıpratmamış ve kulübün menfaatlerine zarar vermemiş insanların takımın başına gelmesi lazım. Yoksa diğer türlü biz kulübün başına zarar verecek insanların gelmesini arzu etmeyiz ve olumlu oy vermeyiz. Biz de kulübün menfaatine çalışacak insanlara elimizden gelen her desteği sözde değil özde yaparız" şeklinde konuştu.

Bütün takımların hazırlıklara başladığını ve birçoğunun da hazırlıklarını bitirdiğini kaydeden Selimoğlu, "Bizim üzerinde durmamız gereken konu, neden bu hale geldik ? Sezona başlangıç anlamında hazırlıklarımızı yapamadık. 3. Lig takımları bile oyuncularını seçip, kampa girdi, ama Malatyaspor maalesef bu noktada. Ben sizlerin vesilesiyle büyüklerimize sesleniyorum, Malatyasporumuz'un girdiği sıkıntı abartılacak bir sıkıntı değil. Malatya gibi bir potansiyeli olan şehirde Malatyaspor'un bu hale düşmesi
düşündürücüdür. Ne olur lafla değil de sözlerimizi icraata döküp, somut adımlar atalım. Kulübün önünü açalım, inşallah güzel günler yakındır. Kenetlenirsek, Malatyaspor özlenen noktalara gelecektir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız