SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son 3 Günde 8 Puanlık Düşüş!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyahaber.com, sonlandırdığı ankette, okurlarına Malatyaspor'un küme düşüp düşmeyeceğine ilişkin soru yöneltmişti..

Malatyaspor'un, kendi sahasında Diyarbakırspor'a 2-1 mağlup olduğu maçtan sonra başlatılan ve 23 Kasım Çarşamba akşamına kadar yayında kalan ankette, "Ne olacak bu Malatyaspor'un hali?" sorusu yöneltilmiş, "Düzeleceği yok, küme düşer " ve "Paniğe gerek yok, düşmez" şeklinde iki alternatif yanıt seçeneği sunulmuştu.

Diyarbakır mağlubiyeti ve o haftaya kadarki "kötü performans, mücadele etmeyen takım" nedeniyle, ilk günlerinde "Küme düşer" seçeneği yüzde 65'leri bulurken, sonraki haftalarda sergilenen futbol ve takımın mücadele gücünü artırması, Ankaraspor deplasman maçından galibiyetle dönülmesi, Beşiktaş karşısında son dakika golüyle kaçan galibiyet, "Küme düşmez" seçeneğini yüzde 64'lere çıkarmıştı.

Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynanan ve puan umuduyla gidilen Kayseri deplasmanına kadar yüzde 64 "küme düşmez", yüzde 36 "küme düşer" şeklinde bir sonucu olan anket, 2-0 mağlup dönülen Kayseri maçının ardından taraftarların yine umutsuzluğa düştüklerini yansıtıyor.

Çarşamba akşamı sonuçlandırılan anketi, en son 3 bin 343 kişi tıklamıştı. Bunlardan yüzde 56,4'lük kesimi oluşturan 1.886 kişi "küme düşmez" derken, yüzde 43,6'lık kesimi oluşturan 1.457 kişi ise "küme düşer" şeklinde görüş beyan etti. Yani 3 gün içerisinde "küme düşmez" diyenler yüzde 8 oranında geriledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız