SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son 3 Kurbanından Biri Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eli bıçaklı saldırganın seri vukuatları sırasında yaraladığı 3 kişiden 76 yaşındaki Bekir Tayfun, hastanede öldü. 4 kişiyi "komaya" sokan ve gerekçe olarak da "cezaevine girmek istediğim için" yanıtını veren 22 yaşındaki Ömer A.(fotoğraftaki) adlı şahıs, geçtiğimiz haftaki ilk vukuatından sonra serbest bırakılmış, 2 Ocak Pazartesi günkü 3'lü vukuatlarından sonra tutuklanmıştı.

BİR KİŞİYİ VURUP TUTUKLANMAYINCA..
26 Aralık Pazartesi günü İstasyon Virajı civarında sokakta yürümekte olan Mehmet Dönmez adlı vatandaşa saldırarak bıçakla ağır yaralayan Ömer A., bu olaydan sonra polise teslim olmuş ve "cezaevine girmek" için suç işlediğini söylemişti. Adliyeye verilen Ömer A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Akli dengesinin bozuk olduğu öne sürülen Ömer A., bu olaydan tam 1 hafta sonra, 2 Ocak Pazartesi günü Zafer Mahallesi'ndeki Cengiz Topel İlköğretim Okulu civarında önce 10 yaşındaki Çağlar Çakmakçı adlı öğrenciyi, kısa bir süre sonra aynı mahallenin Sağlık Caddesi'nde 20 yaşındaki Aysun Öznur adlı genç kızı bıçakla yaralamıştı. Polis araştırmalarını sürdürürken, bu kez İstasyon Virajı'nda 76 yaşındaki Bekir Tayfun bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanmıştı. Bu olayın ardından zanlı eski Terminal civarında gözaltına alınmış, "cezaevine girmek için" tanımadığı 3 şahsı yaraladığını söylemişti. Ömer A, ayrıca 30 Aralık Cuma günü de Fatih Lisesi civarında Furkan D. adlı çocuğu da öldürmeye kalkıştığını, ancak daha eylemini gerçekleştiremeden kaçtığını itiraf etmişti. Zanlı bu olayların ardından tutuklanmıştı.

YAŞLI ŞAHIS ÖLDÜ..
Malatya'da 2 saat içerisinde dehşet saçan ve 3 kişiyi komaya sokan Ömer A.'nın yaraladığı kişilerden 76 yaşındaki Bekir Tayfun, tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yaşamını yitirdi.

Diğer iki yaralının durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız