SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Ana Kadar Bekleyin'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular, yönetimden gelecek haberi beklemeye başladı.

Sarı-kırmızılı yönetim, Futbol Federasyonu'na ödenmesi gereken parayı bulmak için çalışmalarını sürdürürken, takımdan alacakları bulunan futbolcular ise verdikleri sürenin dolması itibariyle takımdan ayrılma kararı aldıklarını açıkladılar. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımdan ayrılma kararı alan futbolcularla bir görüşme yaparak, futbolculardan son ana kadar beklemeleri yönünde söz aldı. Yönetimle bir araya gelen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, son gelişmeler hakkında bilgi alırken, takımda yaşanan sıkıntılar hakkında da yönetime bilgi verdi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yaşanan sıkıntıların futbolcuları olumsuz yönde etkilediğini belirterek, yönetimden gelecek olumlu haberleri beklediklerini söyledi. Yönetim kuruluyla yaptıkları görüşmede olumlu gelişmelerin kendilerine iletildiğini ifade eden Hamzaoğlu, "Celil, Güngör, Selim ve Eren takımdan ayrılmak istediklerini yönetime ilettiler. Bu futbolcularla ilgili yönetimin bir çalışması olacak. Elimizdeki kadroyu korumak istiyoruz. Bu futbolcular da giderse takım dağılır. Büyük oranda bu futbolcularla anlaşma sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Transfer konusunun şimdilik ikinci planda olduğunu kaydeden Hamzaoğlu, "Öncelikli olarak kadromuzu korumak istiyoruz. Eğer kadromuzu dağıtmazsak ve transfer konusunda sıkıntılar aşılırsa, denemek için takım kadrosuna aldığımız futbolcularla sözleşme imzalamak istiyoruz. Ayrıca Mehmet Albayrak da kendisine halen bir kulüp bulamadı. Bu oyuncuyla da temasa geçebiliriz" dedi.

Öte yandan Malatyaspor'da yaşanan sıkıntılar nedeniyle takımdan ayrılan golcü futbolcu Mehmet Albayrak (fotoğraftaki), henüz bir takımla anlaşmadığını, birkaç kulüple görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Albayrak, "Birkaç kulüple görüşmelerim devam ediyor. Henüz transfer konusunda net bir karar almadım. En kısa sürede bir karar vereceğim" dîye konuştu.

"Malatyaspor'dan gelecek olası bir teklife cevabın ne olur ?" sorusuna Albayrak, "Şu anda kulüpte bir lisans problemi var. Gelecek teklife bakarım, ancak net bir şey söyleyemem" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız