SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Ana Kadar Mücadele'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Cafer Aydın, herkes kadar kendilerinin de Play-off şanslarının olduğunu söyledi.

Aydın, takımdaki son durum hakkında değerlendirmelerde bulunurken, Play-off şanslarının devam ettiğini de kaydederek, "Vedat Hocayla olduğumuz dönemde, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Ankaragücü kupa maçlarını hazırlık maçı olarak oynayacaktık. Devre arası programımız oydu. Tabi Fenerbahçe maçının galibiyetiyle başlamak moral ve motivasyon olarak çok iyiydi. Ama bu bir yerde de dezavantaj çünkü lige yansıtmak çok zor. Oyuncu Fenerbahçe maçına çok daha farklı hazırlanıyor ve farklı motive oluyor. Bugüne kadar belki 6 aylık seyirciyi ve maç atmosferini orada gördü. Performans farklı oluyor. Ondan sonraki süreçte oynanan maçlardaki konsantrasyonu, maça hazırlanması daha farklı oluyor. Kupada Süper Lig takımlarıyla oynamak bir yandan da dezavantaj olabiliyor. Bazen olumlu bazen de olumsuz etkiliyor. Gerçi o dönemde Fenerbahçe maçından sonrada lige iyi bir giriş yaptık. Daha sonra şansız beraberlik ve mağlubiyetler oldu. Bu da takımın gidişatını ve moralini etkiledi. Bir de tabi arkadan gelmenin psikolojisi de var. Aradaki puan farkını kaybetmeye çalışıyorsunuz. Kaybettiğiniz puanlarla aradaki puan farkı kapanmayınca şehirde de farklı bir ambians ortaya çıktı. Ama şöyle bir şey söyleyebilirim; Yeni Malatyaspor'un ikinci yarıya başlamasıyla, şuanda hiç bir fark yok. Şu anda matematiksel olarak devam ettiği sürece Play-off şansı var" dedi.

"SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"
Aydın, iyi bir ekip olduklarının altını çizerek, "Bugsaşspor maçını 3 puanla kapatmış olsaydık, şuanda çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Bir iki hafta içerisinde çok şeyler değişebiliyor. Oyuncularla bunu paylaştık. Oyuncularımıza kaybedilen bir şey olmadığını, birlikteliklerini sahaya yansıttıklarında başarabileceklerini söyledik. Ligin sonuna kadar matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece son saniyeye kadar Play-off'u kovalamamız gerektiğini oyuncularımızla paylaştık. Bütün futbolcular ve yönetim olarak sonuna kadar bunun mücadelesini vereceğiz. Bunun mücadelesini verirken, futbol oynamaya çalışan, mücadelesi en üst seviyede, coşkusu, arzusu en üst seviyede olan bir takım görüntüsü vermek istiyoruz" diye konuştu.

"MAÇI YAŞIYORUM"
Takımın oynayacağı maçı bir gün öncesinden yaşadığını belirten Aydın, "Maç bittikten sonra bile ben maçı yaşıyorum. Maç bittikten sonra saniyesi saniyesine her olayı söylerim. 90. dakikada yaptığım hayatı da bilirim. Birinci dakikada yapılan olumsuz şeyi de bilirim. Maçı akşamdan yaşarım. Maç bittikten sonra rengim atmış olur. Yaşarsam ben bunları, çalışırsam kulübümü de bir yerlere getireceğim kendimde emin adımlarla hedefime ilerleyeceğim. Hırsım, coşkum ve enerjim futbolcularıma da yansıyacak. Takımıma sonuna kadar güveniyorum. Hepsi birbirinden değerli oyuncular. Şehir olarak bütünleştiğimiz zaman bir şeyleri başarabiliriz" şeklinde konuştu.

Ayrıca Cafer Aydın taraftarları maça çağırarak, her ne şartta olursa olsun takımlarını desteklemeleri gerektiğini vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız