SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Anda Frene Bastı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:58
Son Anda Frene Bastı
A- A+ PAYLAŞ

Geri manevra yapmak isteyen sürücünün, kanalla yol arasında askıda kalan aracı itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, gece yarısı Yavuz Selim Mahallesi TOKİ Yolu üzeri Gazeteciler ve Gaziler Sitesi’nin önünde meydana geldi. Fuat Baykara (23) idaresindeki 47 AN 221 plakalı otomobil ile Diş Hastanesi’ne gitmek isterken, sapağı kaçırınca, aracını durdurup geri manevra yapmak istedi. Otomobil geri geri giderken kanalı farketmeyen sürücü, son anda arka tekerleri boşa düşünce frene bastı ve el frenini çekti.

Otomobil kaldırımın üzerinde asılı vaziyette kaldı ve arka iki teker kanalın kenarında durdu.  Kazayı farkeden vatandaşlar, önce 112 acil servisi aradı. 112 Acil servisolay yerine ambulans gönderirken, durumu Emniyete de bildirdi. Olay yerine giden ambulans ve polis ekipleri, aracın kurtarılması için önce kendi çabalarıyla halat takmak istedi, ancak o esnada Büyükşehir Belediyesi Kurtarma ekibi geldi.  İtfaiye ekibi, önce araca halat bağlayarak otomobili sağlama aldı, ardından ise sürücüyü araçtan indirdi. Hazır bekleyen ambulansa götürülen sürücü, tedaviyi kabul etmeyerek, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. 

İtfaiyenin kurtarma aracı ile otomobilin halat ile çekilemeyeceği anlaşılınca, olay yerine çekici çağrıldı.  Çekici ile otomobil kanala asılı vaziyette kalan otomobil yola çekilerek kurtarıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız