SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Anda İhale İptali

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:53:19
Son Anda İhale İptali
A- A+ PAYLAŞ

Ana caddelerin elle süpürülmesi ve ilaçlanması işi ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ihale son anda iptal edildi.

Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe sınırları içerisinde yeralan, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla bu ilçelere devredildikten bir süre sonra yeniden Büyükşehir sorumluluğuna dahil edilen İnönü, Atatürk (Kışla), Emeksiz, Kanalboyu (Şehit Hamit Fendoğlu ve Yunus Emre Caddeleri), Mehmet Buyruk, Ankara caddeleri ile Fahri Kayahan ve Buhara (Çevreyolu) bulvarlarını 91 işçi ile 28 ay süreli olarak temizlenmesi işinin ihalesinin dün yapılması gerekiyordu.

Malatya'dan ve dışarıdan 13 firmanın başvurduğu ihale son dakikada iptal edildi. Başvuran firmalar, bu duruma "Böyle ciddiyetsizlik olmaz. Değişik illerden gelen firmalar var. Zamanımızı ve paramızı harcıyoruz. Bunları kim telafi edecek?” diye tepki gösterirken, Belediye yetkilileri "Katılımcı bazı firmalar, teknik şartnamelerde yer alan bazı maddelerin eksik olduğu gerekçesiyle itirazlarda bulundular. Yaptığımız incelemelerde yapılan itirazların yerinde olduğunu tespit ettik. Bu nedenle ihaleyi iptal ettik. Yapılan itirazlar doğrultusunda yapılacak şartnamenin hazırlanmasından sonra tekrar ihaleye çıkacağız.”dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız