SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Anda!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Haşim Karadağ'ın verdiği karşılıksız çek yüzünden askıya alınan lisanslar nedeniyle İstanbulspor maçından sonra Cumartesi günkü Samsunspor maçına da eksik kadroyla çıkma tehdidiyle karşı karşıya iken, İstanbul'da yapılan girişimler sonucu, sorunun "geçici" olarak çözüldüğü ve Samsunspor maçına eldeki oyuncularla "tam kadro" çıkılabileceği bildirildi. Sorunun Vali Halil İbrahim Daşöz'ün yaptığı girişimler sonucu çözüldüğü öğrenildi.

Malatyaspor'da sorun üstüne sorun yarattıktan sonra istifaya kalkışan ve ilk lig maçı için lisansların çıkması gereken son günde "zorunlu" olarak yönetimde kalması sağlanan eski başkan Haşim Karadağ'ın, lisans çıkarılabilmesi amacıyla yeni transfer 14 futbolcu için federasyona verdiği 540 milyarlık çek karşılıksız çıkınca, federasyon geçtiğimiz hafta lisansları askıya almıştı. Bu futbolculardan 7'si daha önce paralarını alamadıkları için şehri terkederken, 7'si lisanslar askıya alınamadığı için İstanbulspor maçında kadroya alınamamışlar, takım maça 18 kişi olması gerekirken 13 futbolcuyla çıkabilmişti.

Sorunun halledilmesi için hafta içerisinde yapılan girişimlerden sonuç çıkmaması, Malatyaspor Başkan adayı olduğunu bir yerel televizyon ve ajans aracılığıyla duyuran bir kişinin de bu konuda verdiği sözlerin arkasında durmaması, Malatya Belediyesi'nin bugün için karşılıksız çekle takas edilmek üzere verdiği çek sözünü yerine getirmemesi yüzünden takım Samsun deplasmanına sorunlu gitmişti.

Lisans sorununun Cuma günü saat 17.00'ye kadar federasyona para ya da çek verilmesi halinde halledileceği belirtilirken, Malatya ve İstanbul'da sürdürülen çalışmalar sonucu sorunun son anda çözüldüğü ve Zafer Demiray, Eray Serbest, Mahmut Acar, Mustafa Sert, Serkan Dökme, Eyüp Kadri Ataoğlu ve Tayfur Emre Yılmaz'ın lisansının geçerli duruma getirildiği, teknik sorumlu Sinan Alkış'ın uygun görmesi halinde bu futbolcuların Samsun maçında kadroda yeralabilecekleri belirtildi. Lisanslarla ilgili sorunun çözümünü yine Vali Halil İbrahim Daşöz'ün girişimlerinin sağladığı öğrenildi.

Öte yandan, Cumartesi günü saat 13.00'de başlayacak olan Samsunspor- Malatyaspor maçını İzmir Bölgesinin A Klasman hakemlerinden Hakan Ceylan'ın yöneteceği, yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Volkan Akçit'in yapacağı, 4. hakem olarak da Volkan Alabaş'ın görevlendirildiği öğrenildi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma D Spor kanalından naklen yayınlanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız