SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Ankete Göre Malatya..'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:07:11
'Son Ankete Göre Malatya..'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, ‘‘30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli seçimler için belediye başkanı adayı olacak kamu görevlilerinin 1 Aralık 2013 tarihine kadar görevlerinden ayrılmaları gerekiyor.’’ dedi.

Bülent Tüfenkci, ‘‘30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimde aday olmak isteyen hâkimler ve savcılar, yüksek yargı organları mensupları, yüksek öğretim kurumlarındaki öğretim elemanları, Yükseköğretim Kurulu, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyeleri, kamu kurumu ve kuruluşlarının memur statüsündeki görevlileri ile yaptıkları hizmet bakımından işçi niteliği taşımayan diğer kamu görevlileri, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, (subay ve astsubaylar) siyasi partilerin il, ilçe ve belde yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile sendikalar, kamu bankaları ile üst birliklerin ve bunların üst kuruluşlarının ve katıldıkları teşebbüs veya ortaklıkların yönetim ve denetim kurullarında görev alanlar, en geç 1 Aralık 2013 Pazar günü saat 17.00’ye kadar görevlerinden ayrılmaları gerekiyor. Emeklilik dilekçesi vererek belediye başkanlığına aday olacak kamu görevlileri ise 1 Aralık 2013 Pazar tarihinden geçerli olmak üzere emeklilik isteğini belirten dilekçelerini en geç 1 Aralık 2013 Pazar günü saat: 17.00’ye kadar verecek.’’ ifadesinde bulundu.

Yaklaşan yerel seçimleri de değerlendiren Bülent Tüfenkci, partisinin genel merkezi aracılığı ile yapılan anket çalışmalarından bahsetti. Tüfenkci, “Son yapılan ankette AK Parti Malatya’da yüzde 68 oyla birinci, CHP ise yüzde 17 oyla ikinci gözüküyor. CHP’yi ise MHP takip ediyor. Ama adayların da alınan toplam oya etkisini göz ardı etmemek gerekiyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız