SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Aşamaya Gelindi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:42:37
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz,  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve beraberindeki teşkilat üyeleri ile Battalgazi çarşı esnafını ziyaret etti. 
 
Battalgazi çarşı esnafını işyerlerinde ziyaret eden ve bir süre sohbet eden Milletvekili Öz, bazı vatandaşların da sorunlarını dinledi. 
 
Kayısı ile ilgili sorunların da dile getirilmesi üzerine Milletvekili Öz: “Kayısı Tanıtım Grubunun kurulmasında son aşamaya gelindi. Tanıtım gurubu ile beraber kayısının yurtiçinde ve yurtdışında hakettiği yeri bulacağına inanıyorum. Çünkü çözüm tüketim alışkanlıklarını değiştirmektedir. Bunun da yolu tanıtımdan geçer.” dedi.
 
Battalgazi çarşı esnafını ziyaret sırasında Milletvekili Öz`e, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet İlbak, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Aksaç eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız