SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Başbakan'a Teşekkür Ziyareti

0
Güncellendi - 2018-07-09 05:36:07
'Son Başbakan'a Teşekkür Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemi ile görevi sona eren ve Türkiye’nin son başbakanı olarak tarihe geçen Binali Yıldırım'ı, katıldığı genişletilmiş toplantıdan sonra Malatyalı siyasetçiler ziyaret edip, hizmetleri teşekkürlerini ilettiler.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AKP İl Başkanı İhsan Koca, ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından son Başbakan Binali Yıldırım için teşekkür mesajları yayınladılar.

Çalık, mesajında “Milletin geleceği için bir Ali değil, bin Ali feda olsun’ diyen son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, ülkemize ve Malatya'mıza yapmış olduğu birçok hizmet için teşekkür ediyoruz. Dostluğun, vefanın, sadakatin makam mevkiiyle ölçülmediğini tüm dünyaya gösteren; üstlendiği her görevde milletimize hizmet aşkıyla sayısız eserler kazandıran son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, “Vefa ve samimiyetin diğer adı, son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ülkemize hizmetleri için sonsuz teşekkür ediyorum.” şeklinde mesaj attı.

AKP İl Başkanı İhsan Koca ise “AK Parti Hizmet nimettir anlayışıyla her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olan, Ülkemize ve Malatya’mıza yaptığı hizmetlerden dolayı son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde mesaj yayımladı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    reisi başına iş gelmesin diye yemin ederim oy verdik yoksa türkiye iyi bir durumda değil iş güç yok kim var diyorsa gitsin çalışsın o işte
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Partilerin çizgilerini net ortaya koyması lazım ak parti ne dedi biz milli görüş gömleğini çıkarttık ve o Yolda ilerliyor iyi parti kuruldu bir bakıyorsunuz sanki ikinci MHP bir bakıyorsunuz solcu veya merkez bir parti onun içinde millet asılları varken iyi Parti'ye oy vermedi bir sonraki seçime silinir gider vekillerde MHP ye geçer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Yine bu milletvekilleri aday olsun yine vermem oy
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (5 yıl önce)
    çok yakışmışlar malatya sevdalıları
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    SON Başbakan son seçimlerde Malatya da alınan sonuçlara göre Malatya da son bakanlık olur
    0
    0
    Yanıtla