SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Başvuru Tarihi 25 Nisan'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, makina ekipman desteklerinden yararlanılmasını isteyip, başvurunun 25 Nisan'da sona ereceğini hatırlattı.

Tarım İl Müdürlüğü'nde tarım alet ve makina bayilerine makina ekipman desteklerini anlatan Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, "Kırsal kalkınma plan ve programları ile 2011-2015 Ulusal Tarım Stratejisi çerçevesinde, tarım üreticilerine kırsal alanlarda bireysel ve/veya bir arada yapacakları öz sermayeye dayalı projenin yatırımları için belirlenen iller dahilinde kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak için, gerçek ve tüzel kişilerin tarım ürünlerinin işlenmesi, değerlendirilmesi ve pazarlanmasına yönelik ekonomik faaliyet yatırımları ile kuruluşların mevcut altyapı tesislerinin rehabilitasyonuna yönelik yatırımlarını teşvik etmek amacıyla kırsal kalkınma programları uygulamaya konulmuştur" ifadelerini kullandı.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) çerçevesinde Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'in 10 Mart 2011 tarihinde yürürlüğe girdiğine dikkat çeken Aygül, "Bu kapsamda müracaatlar İl Müdürlüğümüz tarafından kabul edilmeye başlanmış olup; son müracaat tarihi 25 Nisan 2011'dir. Tebliğ ile ilgili olarak Uygulama Rehberi Bakanlığımızın internet sitesinde yayımlanmıştır. Tebliğ ve Uygulama Rehberi hakkında Zirai Alet ve Makineleri tedariki sağlayan yüklenicilerine bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Ayrıntılı bilgi ve müracaat formları Tarım İl Müdürlüğü Destekleme Şube Müdürlüğünden temin edilebilir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız