SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Bir Kez Göreyim' Demiş

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul-Malatya uçağında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden yaşlı adamın, Londra'daki doktorundan izin alarak son bir kez yakınlarını görmeye geldiği ortaya çıktı. Bu arada Malatya'da 60 yaşlarındaki bir şahıs, işe gitmekte iken yolda yaşamını yitirdi.

TORUNU ANLATTI
İstanbul-Malatya uçağında kalp krizi geçirerek ölen 78 yaşındaki Musa Karataş'ın İngiltere'de yaşadığı ve uzun bir süredir kalp yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi gördüğü belirtildi. Londra'daki doktorundan izin alıp tüm sorumluluğun kendisine ait olduğuna dair kağıt imzalayan Musa Karataş'ın, çevresine son bir defa da olsa Kahramanmaraş'taki yakınlarını görmek için Türkiye'ye gittiğini söylediği belirtildi. Londra'dan uçak ile İstanbul'a gelen Karataş, buradan da uçakla Malatya'ya giderek karayolu ile Kahramanmaraş'a geçmeyi planlıyordu.

Musa Karataş'ın uçakta yanında bulunan torunu Gül Özbek, dedesinin rahatsızlık geçirmesi üzerine uçak pilotunun yolcular arasında doktor olup olmadığını anons ettiğini anlatarak, "Çok kötüydü, konuşamıyordu. Malatya'ya inmemize 20-25 dakika vardı, aniden fenalaştı. Oksijen istedik. Anons yapıldı, doktorlar vardı. 3 doktor yardıma geldi" dedi.

Musa Karataş'ın cenazesi, yakınları tarafından Kahramanmaraş'a götürüldü.

Bu arada Musa Karataş'a müdahale eden doktorlardan Onur Yarar, olay anını anlattı. Uçakta yolculuk yaparken pilotun anonsunu duyduğunu belirten Sağlık Yönetimi Dernek Başkanı Dr. Onur Yarar, "Ben ve iki hekim arkadaş baygınlık geçiren hastaya müdahalede bulunduk. Yaşlı bir hastaydı. Hastayı uçağın arka tarafına götürdük. Burada müdahale ettik. Yaklaşık 20-25 dakika uğraştık. Ancak sonuç alamadık ve hastayı kaybettik" dedi.

İŞE GİDERKEN..
Öte yandan Malatya'da inşaatlarda fayans işi yapan bir kişi işe giderken yolda kalp krizi geçirmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, fayans ustası olan Mehmet Aladağ (60) adlı şahıs, işe giderken Adliye yanı Boztepe caddesi üzerinde kalp krizi geçirmesi sonucu yere düştü. Olay yerine gelen sağlık ekibi şahısın öldüğünü tespit etti.

Gazeteci Ali Aladağ'ın yakın akrabası da olan Mehmet Aladağ, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiden sonra şehir mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız