SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Bir Müdahale İçin mi?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:20:07
Son Bir Müdahale İçin mi?!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın, Cuma günü geldiği Malatya'da hafta sonunda da programı bulunmasına rağmen, ani bir karar değişikliğiyle Cumartesi sabah İstanbul'a gittiği öğrenildi. Çalık'ın, basına sızan AKP ilçe belediye başkan adayları listesiyle ilgili son değerlendirmelerin yapılmakta olduğu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla süren İstanbul'daki AKP Üst Kurulu'na, merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri başta olmak üzere, bazı ilçelerde aday yapıldıkları belirtilen isimlerle ilgili rahatsızlığını iletmek üzere gittiği öne sürüldü. Çalık, AKP'nin 5 Malatya milletvekili içerisinde, aday belirleme sürecine en aktif şekilde müdahil olan, Büyükşehir başkan adayının Ahmet Çakır yapılmasıyla ilgili kulislerde ve lobilerin yanında en çok çaba gösteren milletvekili olarak biliniyor.

Cuma günü Malatya'ya geldiği ve bazı parti yöneticileriyle birlikte Arguvan ilçesine giderek, burada ziyaretlerde bulunduğu, Cumartesi ve Pazar günü de Malatya'da programları bulunduğu ifade edilen Çalık'ın, Cumartesi sabahı İstanbul'a gitme kararının, Pazar veya Pazartesi günü açıklanması beklenen Malatya ilçe belediye başkan adayları listesiyle ilgili olarak, daha önce basına sızan bazı isimlerle ilgili rahatsızlığından kaynaklandığı iddia ediliyor. 

AKP İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Çalık'ın hafta sonu Malatya'da programlarının bulunduğunu, ancak Cumartesi sabahı İstanbul'da Sivil Toplum Platformu'nun toplantısına katılacağını belirterek İstanbul'a gitme kararı verdiğini söyledi.

Cumartesi sabah saatlerinde İstanbul'a giden AKP Malatya Milletvekili Çalık'ın aynı günün akşamında Malatya'ya döndüğü öğrenildi.

ÜST KURULA ERDOĞAN BAŞKANLIK ETTİ..

Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan AKP Seçim İşleri Üst Kurul Toplantısı sona erdi. 

Cumartesi günü Sütlüce'deki AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya, genel başkan yardımcıları, grup başkanvekilleri, kadın ve gençlik kolları başkanları da katıldı. İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarının belirlendiği basına kapalı toplantı, akşam saat 22.30 sıralarında sona erdi. Toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmazken Başbakan Erdoğan, toplantının ardından buradan ayrıldı.

Başbakan Erdoğan, parti binası çıkışında kendisi bekleyen vatandaşların yanına giderek bir süre sohbet etti. Erdoğan, daha sonra beraberindeki heyetle buradan ayrıldı.

Üst Kurul'un, Pazar günü de ilçe adaylarına ilişkin değerlendirme toplantısını sürdüreceği ve çalışmalarını aynı gün tamamlanmasının beklendiği bildirildi.

FOTOĞRAF: Milletvekili Çalık'ın Cuma günkü Arguvan ziyaretinden (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız